MMC ili SD od 64 mb ti kosta cca 25 eura, nije neka svota novca s obzirom koliko si novca pljuno na sx1
Printable View
MMC ili SD od 64 mb ti kosta cca 25 eura, nije neka svota novca s obzirom koliko si novca pljuno na sx1
uz nj legalno kupljenim treba doci mmc od 64 i data kabel (usb) i 3 cd-a sa programima.........
sjetite se da je sl45 kada je tek izasao bio oko 1400 dem, sx1 nije preskup za ono sto nudi.........
Ma ne mislim da je bolji od moje Nokije, a frend definitivno nije dobio nikakvu karticu uz njega, a mob mu je stigao iz Zagreba od nekoga tko ih donosi od nekamo gdje je legalno kupljen !
Mob je jako interesantan uživo, eto to sam htio reći, a nipošto to nije i ne može biti loš telefon, barem mislim tako.
Cifra mu je ajme, ali tko želi biti pionir to uvijek plaća.
to je to...= Citat =:
Poslao: Ivica
tko želi biti pionir to uvijek plaća.
ma to je nepotrebno mogao je sacekati par tjedana i manje bi para dao za njega ...
Ma da ti kažem onda šta je on napravio, on ti je najvjerniji Siemensovac kojeg sam upoznao, vjerni sljedbenik kojega je jednom davno oduševio Sl 45 i od tada ništa ne postoji osim Siemensa.
Na njegov nagovor sam i ja tada kupio Sl 45 i to mi je i dalje jedan od najdražih telefona koje sam ikada imao.
On ti je imao 30 000 bodova u Vip-u, a baš je htio Sx1 a toga u Vip-u nema, onda ti je on pitao lokalnog švercera za koliko mu može nabaviti Sx1 a ovaj mu je rekao - 4600 kn, onda mu je moj frend ponudio da mu on da Sasvim novi P 900 za Sx1 i lokalni švercer je pristao.
E onda je moj frend otišao u Vip i kupio s 30 000 bodova i on kaže 2600 kn novi P 900 i dao ga za novi Sx1.
Zapravo ga je on platio znači 2600 kn, ako malo ne laže jer ne znam koliko vrijedi 30 000 bodova u Vip-u.
Svi sretni i zadovoljni, lokalni švercer je odmah frknio P 900 za 4900 i zaradio još 300 kn više nego da mu je moj frend iskeširao lovu, moj frend jer je platio Sx1 2600 kn, a i frajer koji je dobio novi P 900 za 4900 kn s garancijom Vip-a godinu dana!
E da, lokalni švercer se obavezao ispoštovati garanciju za Sx1 u trajanju garancije za P 900.
Kod mene je 4500kn
za 30000 bodova cijena p900 je 3600 kn u vipu...
Ma nisam mislio u viup-u vec u radnj sx-1 kosta 4500
E pa da, sad još oduzmemo PDV, i zapravo nije puno ni slagao!= Citat =:
Poslao: 3aTmr
za 30000 bodova cijena p900 je 3600 kn u vipu...
Kupio ga je na firmu.
Ma nisam mislio u viup-u vec u radnj sx-1 kosta 4500
nevjerujem sx1 kosta barem 1000 kuna vise u ovome trenutku
u kojoj radnji kosta 4500?
ja ga nisam vidio nigdje drugdje kupiti nego u techno media-i i tamo je gotov 6000kn
daje SX1 izašao prije ajmo reč 4 mjeseca, onda ok... ovako niti mene ne zanima taj mob...
rađe bi imao P900, a ovaj če još i cjenu držat yebote...
@booky_boy
u kojoj to prodavnici u bih ima sx1 javi mi na PM hitno.......
Ja sad vidio u oglasniku, tip prodaje na crno po 540 eura.
da, takva je cijena na crno...
Nadam se da ce takva biti i pocetna cijena u ducanima (koja ce naravno brzo pasti :D )
eto konačno nakon godinu dana čekanja mogu reći IMAM SX1.
kupio sam ga danas u siemens shopu i košta 4032 kn,odmah želim reći svim onim pametnjakovićima koji ga pljuju da ga prvo vide uživo i isprobaju pa tek onda mogu komentirat kakav je. A fakat je dobar ma neopisivo dobar. Pozdrav svim siemens freakovima.
Nisam ti vjerovao... Onda sam odletio do telefona, nazvao 016105381 i uvjerio se.
CIJENA: LUDNICA
Si dobio s njim memorijsku karticu, kabel i cd-e sa softwareom i ostalo?
Samo 4000 kn? To je relativno nisko sto se tice nekih konkurenata... (Šta'š sad, cyberphere? ;) :)
Svaka čast. To je cijena s kojom mogu konkurirati (čak je i pre niska za takav tip mobitela). Ja nisam pljuvao po mobu nego samo po njegovoj tipkovnici. A i dalje stojim pri tome. Zbog te šugave tipkovnice ne bi ga kupio ni da košta 2000 kn.
a dali si ti ustvari drzao sx1 u ruci i mozes iskustvom rec da je tipkovnica uzasna, ili ti se to samo tako cini?
Nisam taj ali sam držao 7600 i jako je sjebano za pisati poruke, igrati igre i ne možeš pisati s jednom rukom. Uskoro ću ja isprobati i SX1, makar nemam neku volju. Da su napravili normalnu tipkovnicu kao što je negdje bilo na slici uzeo bih da 100%
ne dobije se mmc kartica sa mobitelom, steta :(
A dobro, ako ces dati 4000 kn za mob dat ces i malo love za MMC.