kako me rastuže ovakve stvari..plaća mi je u četvrtak....sudjelujem...
Printable View
kako me rastuže ovakve stvari..plaća mi je u četvrtak....sudjelujem...
Evo da javim da je stavljeno i na jos jedan forum bas sa tematikom o humanitarnim akcijama...
>KLIK<
Sorry!Al stvarno nemam lipe...dao bi joj lovu sigurno!Ako budem imao dat cu...
Ajde evo da javim svima da je Ana Marija bila otisla na lijcenje u ZG, ali joj se stanje malo pogorsalo, pa su se opet vratili u Osijek... Skupili su novca dovoljno za pola lijecenja, pa tako da planiraju da ce u medjuvremenu uspjeti skupiti sve...
ajde bas mi drago ako sam mogla pomoc.Zelim joj brzo ozdravljenje!!
Evo ja bi samo htjeo reci posto je moja sestra takodjer bolesna da ministri RH pokazali da si Puni razumjevanja (NE!!!!!!!) za djecu sa invaliditetom. stari stretno sa anom. ---------------- na FM-u u ZGB
A evo nadje se dosta i dobrih ljudi koji ce pomoci koliko god mogu... Evo ti jedan link, pa se i tamo raspitaj, pa vidi, ima isto ljudi koji su spremni pomoci...
Sretno i tebi (tamo se obrati korisnici DemetraSowelu)...
>KLIK<
pozdrav, evo htio bi ja i par mojih kolega poslati neke donacije ali pošto koristimo internet bankarstvo treba mi ime na kog glasi ovaj račun iz privredne banke i poziv na broj!
Ja sam stalno dao neku pomoć ljudima koji su ovdje to oglasili pa ču i ovaj puta..
P.S.slučajno sam tek sada vidio ovo,a vidim da je postano prije dugo vremena,ali mislim da još važi?
Kako su devojcice sada? :smurf:
Mislis na djevojcicu... :)
Pa Ana Marija je ajd moze se reci dobro, nisu ponovno krenuli na lijecenje i vjezbe, al planiraju uskoro...
Sto da kazem... Neka svatko tko moze pomogne!!! Sutra ide uplata za Anu Mariju. Sad sam malo u stisci s novcima,ali njoj je sad novac potrebniji,a ja cu se nekako snaci... Tko nije u mogucnosti pomoci,neka barem jednom izmoli ovu molitvu:
Molim Te,Gospodine,za sve bolesnike cijelog svijeta,poznate i nepoznate,da im podaš jakost i strpljivost kakvu si ti pokazao u svojoj svetoj muci na križu. Neka im svako trpljenje bude na koristst duše. Potakni ih da često misle na tebe,našeg trpećeg Spasitelja,pa da im tvoja sveta muka bude utjeha i jakost u bolima. Amen!
...ok - sada ću ispasti licemjeran pa ću ovo napisati - ovako novce me možete tražiti i uvijek ću pomoći - samo me ne tjerajte da molim...
Nitko te ni na sto ne tjera!!! Ja sam samo htio pomoci,i nadam se da sam barem malo pomogao. Po tvome komentaru vidim da nisi previse religiozan,ali to je skroz tvoja stvar,kao i odluka hoces li pomoci. Ja sam odabrao pomoci na dva nacina,a tvoje je da odaberes hoces li,i na koliko nacina. Zato te molim da se suzdrzis od komentara na bazi demokracije,prisila,i zabrana. Nemoj se ni slucajno naci uvrijeden!!! Pozdrav!
...ovako - nisam religiozan a novce sam uplatio...
...stvar je da je u ovoj državi religija prisila ili si označen - recimo vjeronauk - uglavnom ovo nije tema za to...
slazem se dmi
Evo da obavjestim sve dobre ljude koji su pomogli na bilo koji nacin...
Ana Marija je pocela ici na te vjezbe i bilo je sve dobro, ali nije mogla izdrzati taj tempo, pa su odustali... Jer previse je to bilo za nju... Ipak doslo je do pomaka, sada Ana Marija moze donekle samostalno hodati, pa je sad i puno lakse roditeljima...
Eto puno hvala svima...
Eto moze onda lock ove teme...