Oprosti frajeru! :wall:
2 ostali: Ovo mi je 8 K800i po redu i nakon svih crnih mi je napokon došao ovaj i mrak mi je! :vamp:
Printable View
Meni je isto fora! Ne zbog james bond teme, hebes to, nego zbog boje, jednostavno mi puno bolje izgleda!
8. po redu?!pa sta ne uzmes neki drugi mob.
samo sam izrazio svoje misljenje jer trpaju mobitele glupostima ali ok.
Pa zemem si K800i, pa E900, pa opet K800i, pa N73, pa K800i, pa E900, pa N73 ME, pa K800i, pa N93... :klap:
E900 sam isto oko 6 ili 7 imao, ali definitivno mi K800i vodi jer mi nema premca trenutno. Uskoro N95 dolazi! :vamp:
2 blizzard: pa kaj će ti onda tvoj W800i? Muziku možeš i na vokmenu slušati! :wall:
lol pa sta tolko mjenjas mobove i stalno se vracas na isti??????????
problem je sto ja nemam ni walkman ni mp3 player pa koristim walkman na mobu i ovo je vec daleko u offtopic
ja sam sljepio poklopac s nokie 3210 na 3310, jel to sad nokia 3310 3210 edition?
A svakako marketinški trik.Bond je jako dobro izreklamirao se..posebno tu k8oo bond inačicu.Kao i ford mondeo.
Dečki ode ova tema way off topic.
Postigli su cilj koji su si zadali jer fakat dosta ekipe ima ovaj mob i opcenito SE telefone koji su se nasli u filmu, dobro ne toliko kod nas koliko ekipa vani tako da... http://cosgan.de/images/midi/frech/a090.gif
ja imam T610 "walkman" edition. stavio sam Walkman temu.:loco: . P910i mi je "Matrix trilogy" edition. :mega:
ti nemas nista pametno u zivotu radit pa se stalno nalazis s ljudima i mjenjas telefone....to vrijeme mozes kvalitetnije potrosit, il ti je ispred kuce mobis pa svaki drugi dan pljunes 3-4 soma kn na novi a ovaj prodas za soma zbog ogrebotine tek tolko da ga se rjesis...zar nije jednostavnije uzet k800 i 7-8 novih maska i samo mjenjas i ustedis si vrijeme...ak imas puno para uzmes si jos i n73 s nekoliko maski itd....i kaj ces vise, svako malo ne ogreban mob imas...:ideja: