Vidio sam takoder da se prodaje jedan u oglasniku, bez cijene te nisam zvao da provjerim da li ga ziher ima...
460 je over too much...
Printable View
Vidio sam takoder da se prodaje jedan u oglasniku, bez cijene te nisam zvao da provjerim da li ga ziher ima...
460 je over too much...
evo ima ga u hg spotu....cijena sitnica 3389kn
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=31
Upravo ga imam na testiranju, pa pitajte što vas zanima... :)
Ja sam totalno skeptican prema ovoj tipkovnici pa me isto zanima, brijem da ce bit u banani al eto...
Nadam se da sam u krivu...
daj reci nešta i o kameri i kvaliteti dizajna
da a ni ne planiraju nekaj glupo napravit kao i sa k810 tipke su sigurno provjereno dobre samo trebaju naviku
whiteboy nam je oso nista od testa....:dunno: ....morat cemo izgleda cekati do sutra da vidimo jel valja sta to cudo...
a ja se nadam da neće bit prekritičan i da će mob ispast bolji nego što ga sada predstavljaju
Ekran je odličan!
Tipke su malo zayebane, barem što se tiče brzog pisanja SMS poruka. Za ostalo su OK. Trebaju navikavanje, to je sigurno.
Kamera nema AF, pa su i slike u skladu s tim. Niš posebno.
Kvaliteta izrade moba je odlična. Sve je vrlo sabito, ništa ne škripi i mob se čini čvrstim.
Veći review, naravno, u sljedećem broju Mobila.
dakle i nije toliko loš koliko se činio na prvi pogled ali ipak je preskup za svoje mogućnosti,no ak nokia može stavljat cijene od 6000 može i se
Ako vam je cijena "normalne" W880_ke velika, pogledajte slijedeći mob
W880 gold:
http://www.mobile-review.com/sadm_fi...80iGold%20.jpg
cijena, prava sitnica: oko 1135$
Karaktersitike nisu mijenjane...
idem si ga sutra kupit. jel znas di ima?:drink:
bolje izgleda onaj normalni :)
lijep,ali cijena je prava "bagatela":lmao: :wall:
Ma daj pozlate za 1$ malo tog aluminija što je već i nabiju cjenu.
vidio sam ga i isprobao u crnoj i sivoj boji,moram priznat da su što se dizanja i boje tiče mobovi odlični a tipke su dost praktične s vremenom,pisanje poruka ipak postane malo,"neudobno" no za kraću uporabu numerička tipkovnica je jednostavnija neg se čini aziher ste da nećete stisnut krivu tipku
Ovaj zlatni mi je zasce izdrkavanje(oprostite mi na izrazu) dok ovi normalni nisu losi, bas naprotiv....
E sad, imam jednu kombinaciju u t-mobileu za malo lovice ali se nemrem odluciti za koju var boje: srebrno-crna ili crno-narancasta?
Ajde pliz, dajte neke prijedloge....:wave:
ma crno narancast puno bolje i ljepse izgleda....to uzmi
Jel' da? meni je nekako isto ovaj crno narancasti ljepsi ali da vidim kaj ostali vele... thnx :famous: