E...da ovu temu nisam vidio ne bih ni znao da se to dogadja...
...samo sto je ovo sa polufinalnim vecerima...zasto su odlucili stavljati raju na muke cak tri veceri za redom?
Printable View
E...da ovu temu nisam vidio ne bih ni znao da se to dogadja...
...samo sto je ovo sa polufinalnim vecerima...zasto su odlucili stavljati raju na muke cak tri veceri za redom?
omg :eek: dora... f* big NO-NO :wall: :wall: :wall:
A jel to završilo? Baš me zanima ko je pobjedio :D
danas je bila druga polufinalna vecer a sutra je finale.
Vidio sam sinoc par pjesama i mogu reci lagana katastrofa cijeli spektakl...
Sta im je to trebalo...
LOL malo sam vidjela prvu večer, Lana Klingor... ajme meni... cim mora uzivo pjevat... glas gori od mene ima... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif
Sinoć nisam gledala... hvala Bogu... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif
ta dora je nacionalna katastrofa i kakvih sve likova se tamo moze vidjeti to je nevjerovatno:rifle:
al zato kod malnara ima dora-mora to je :jump:
doh, ono kaj sam cula je preeeestrasnoo!!!
sramim se što će nas ona pobjednica na dori predstavljat svijetu:Puke: :thumbdown
Ne trebamo se bojat da će nam se smijat, neće ovi uspjet proć ni kvalifikacije za Eurosong koje moramo prolazit zahvaljujući Severini...
Ovu Ivu znam covjece, ona pjeva s bendom u saxu i zna doci tu i tamo medu ekipu, i opaljena je ko daska...
Nemaš se što sramiti. Eurosong je odavno prestao biti mjesto gdje se čuju dobre pjesme. Sada je to cirkus u doslovnom značenju.
Rekao bi Đorđe Balašević "balada pijanstva i kiča".
Ova pjesma od Dade Topića mi nekako ne sjeda u uho... Svaka njemu čast na bogatoj karijeri ali mislim da je na krivome mjestu potražio nekakav pokušaj povratka na scenu.
Ljudi, tko to uopče zove za glasati? Mislim da oni dodaju koju nulu tamo, nisu valjda toliko ljudi poludili. Meni je 90 i više % onog glupost. Nije baš da sam sluša, ali mi je ostalo upaljeno tu u sobi.
Ma znam... Brijem da nisu htjeli opet da nas zastupa grupa uličnih zabavljača. Moramo držati do kakvog-takvog ugleda u Europi. Čujem da je Seve nešto (odn. svi koji su radili na Štikli) zahebala na prošlogodišnjem Eurosongu pa ove godine možda automatski ne uđemo u finale...
Ma ne treba se više tu uzbuđivati. Prije su pjesme koje bi pobijedile bile pravi hitovi (i u Jugi i u Europi). Trenutno mi pada na pamet samo Waterloo od ABBA-e. Neke pjesme su postale evergreeni.
Ovo je fast-food vrijeme, a svako vrijeme nosi svoje.
Meni je pala na pamet (naravno ABBA), također i Hari Mata hari - Lejla (samo šteta što nije pobijedio, pjesma mi je stvarno super) ali i Olsen Brothers (ili tako nešto) - Fly on the wings of love :spin:
A bilo je stvarno dobrih pjesama na Eurosongu (ne samo onih koje su pobijedile)...
Samo, malo, koliko sam uspio pohvatat, pjesme su malo po meni ništa posebno i sumnjam da će ostvariti neki uspjeh... :throw:
meni pjesma nije nist posebno, a i nisi imal bas kaj izabrat. Ili su bile za cestu ili za za teatar.:throw:
dora...blah....
čula sam pjesmu koja je pobjedila... i meni se čini sasvim ok. ajde, barem se nećemo osramotiti ove godine u finskoj. :afro:
dal je ima gdje za skinuti??ja čuo sam 20-sec..
Ma dajte, pjesma je još gora od Štikle, a to je fakat teško bit :-X
Neznam zašto uopće žiri služi tamo na Dori... Kao da na Eurosongu ocjenjuje žiri?! Ocjenjuje publika, tako treba i u nas biti, da samo publika određuje :jehon:
STIKLA JE BILA SMECHE;AL KAD SAM VIDIO NAKRATKO OVOGODISHNJU DORU POZLILO MI JE:Puke: ,JEDIno su mi kraljevi ulice kak tak OK:klap: sve drugo katafuckingstrofa...:wall:
I meni kraljevi ulice bili jos najbolji i dobar scenski nastup... ako se ne varam i prosle godine su bili drugi.
Ostalo koliko sam uspjela vidjet, ko kazalisne predstave ili djecja Dora.
Al bolje i Dado Topić nego da je proslo nesto jos gore... :wall:
Meni je bilo neugodno gledat kak se ona plava vjesa po Dadi Topicu, a veca za glavu od njega... :D :D
Zenska je lijepa al prespaljena je i nije bas zenstvena, rokerica. :D
Na isjecku sam vidjela Jelenu Rozgu i Pejakovica... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Sta je ona glumila snjeguljicu, pepeljugu?