telefon je predivan!! Ali opet, neznam nekako nebi se opet odlucio na LG, s chocolateom sam bio toliko nezadovoljan...
Printable View
telefon je predivan!! Ali opet, neznam nekako nebi se opet odlucio na LG, s chocolateom sam bio toliko nezadovoljan...
Software je poboljšan, to je ocito no i dalje zamjeram sljedeće:
-spor je, pogotovo kod premještanja fileova po folderima, nekako je to lose izvedeno
- 4 instalirana tona za poruke i to je to...
- mala slika pozivatelja, jako mala
- javljanje na telefon samo otvaranjem telefona, dok je zatvoren-nista od toga
- tipkovnica za navikavanje, ...dobro navikavanje
- nemogućnost izbora tema
- jedan mobitel, doma i office za unos brijeva
Za pohvalu:
- izuzetno dobra kamera, odlicna
- ekran, savrseno bistar, odlicno izgleda kad je ugasen (efekt ogledala)
- poboljšana brzina pisanja smsa
- izgled samog izbornika ( jos da su i teme moguce)
eto, ukratko, moj dojam, ...tako nekako
mozda sam se previse navikao na Nokije, ...i to je mozda glavni problem, ...
Upravo držim Shine u ruci i mogu reći da sam prezadovoljan izradom jer je na njemu sve od metala. Za one koji žele čvrst mobitel prava stvar. Finiš metala je takav da ne ostaju nikakvi tragovi, što mi je do jaja za razliku od nekih drugoh mobitela od metala koje stalno moraš čistiti, što me zna živcirati i te kako. Fotić je super, koristi Schneiderovu Kreuznach leću. Šteta što nema druge teme, ova je dosta tamna pa je problematično po suncu jer se gotovo ništa ne vidi.
Super mi je kotačić za kretanje po izborniku, oni koji su koristili Nokiju 7110 znaju o čemu govorim, a to je nešto što nedostaje u svijetu mobitela. Fenomenalna stvar.
Joj sjecam se tog valjka s 7110, bilo je super radit s njim! Se ovaj isto da stisnut kao "ok" tipka? Jedino kaj danas mobiteli zahtjevaju 4 smjernu navigaciju sto valjak ne zadovoljava...
Vidio sam mob sinoc i ono, atraktivan totalno i meni je ljepo izradjen, cak ljepse od Sirocco. Nadam se da ce mu cijena past u skoro vrijeme, da si uzmem, jer mi je 400eura po kolko se mogu nac mi je previse.
Vidio sam ja negdje oglas za 330€, ne sjecam se vise di. Ma past ce na 2k kn vrlo brzo u oglasniku sigurno...
A kaj je sad ovo?? 1630kn??
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-6810957.html
A evo ih ocito, hvala BM, ja cu zvat sutra popodne pa cu vidjet, ak je tak uzet cu ;)
Ma sumnjivo mi je to, pa kg800 ima po 1500kn kolko oces, sumnjam da je ovaj tak jeftin. to je neka patka sigurno...
sumnjiva cijena
Pa Tommek je rekao da će zvat..pa će valjda javit tu u temu o čemu je rijeć.
Postoje 3 modela pod imenom LG Shine, KE770, KU970 i KE970. Možda je 1630 kn ovaj najslabiji model KE770.
Da,ali nije to neki low entry mob...tak da mislim da bi cijena trebala koju kunu još gore biti.
Evo nazvao sam oglas, javila se zena i rekla da danas nemoze pa smo se dogovorili za sutra u 11 da se nademo da mi pokaze mob.
Ma biti će review, bez brige :thumbup:
Danas sam nazvao za mob, zena je rekla da je već prodan, da nazovem drugi tjedan...
Moš mislit, drugi tjedan će ti reći da nazoveš sljedeći tjedan, kvak kvak
ma to je patka, nis od toga
A nek nazove pa neka vidi.Vjerovatno ih od nekuda nabavlja kada mu je rekla da zove next week.
Evo ja sam uzel za 350eur i to sasvim slucajno, zvao sam one iz oglasnika kaj prodaju vise mobova i pitao za shine i ima, 370eur al je dao decko za 350. Nisam jos mob isprobal, u kutiji je jos al izgled je fenomenalan.
Koji si model uzeo??? KE970??? ili neki drugi?