Od N serije jedino N73 i N93 imaju jače baterije. Samo N93 je ogromni potrošač pa joj ni baterija ne traje Bog zna koliko više.
Trebalo bi pitati korisnike N73 koliko baterija drži.
Evo, Ico me podsjetio-N70 ima prilično jaku bateriju (do 2 dana).
Printable View
Od N serije jedino N73 i N93 imaju jače baterije. Samo N93 je ogromni potrošač pa joj ni baterija ne traje Bog zna koliko više.
Trebalo bi pitati korisnike N73 koliko baterija drži.
Evo, Ico me podsjetio-N70 ima prilično jaku bateriju (do 2 dana).
meni je jednom baterija na n73 izdržala puna tri dana a inaće 2 dana drži.
te kamere na mobitelima sam rijetko kad koristio , a i kad jesam to je bilo iz neke dosade pa nešto slikaš pa pobrišeš , uglavnom ne fali mi , puno mi je draže imat wifi jer ga stvarno koristim ( slanje većeg maila sa privicima , malo besplatnog surfanja ), a i E serije imaju daleko bolje ekrane od većina N serije što je opet bitno za pregledavanje web stranica itd. A što se tiće dizajna to je subjektivno meni je moja E60 baš ok . volim "ozbiljnije" dizajnirane mobitele , i recimo ćak su se potrudili stavit gumirane dijelove na bokovima uredjaja što se dobije na kvaliteti na a što većini N serija fali ( mislim na kvalitetu izrade ) ...
N70 nema uopce neku posebno jako bateriju, u pitanju je BL-5C koju ima i 6630 i 6680 i vecina nokija.
ja neznam bi li ta mogla u N70??
nisam je nasao nigdje.. gdje sam god gledao, imaju samo bl-5c..ali naci cu valjda negdje
mislim da ce moci stat, jer ima lufta do poklopca dosta ;-)
Ma ima originalnih za kupit na e-bayu za sitne pare evo pogledaj:
http://cgi.ebay.com/OEM-NOKIA-BL-6C-...QQcmdZViewItem
A to nisam ni tražio nego prva koja je bila. Ima i još jeftinijih
Evo nije mi vrag dao mira, uzeo sam šubler (pomičnu mjerku) i izmjerio dimenzije od BL-5C i one su 53 x 33,9 x 5,6 mm. Na netu sam našao da su dimenzije od BL-6C 53,25 x 33,90 x 6,30 mm što znači da je deblja za 0,5mm pa po tome bi trebala ići bez problema u N70. Sad ako netko ima BL-6C neka ju izmjeri pa da se potvrdi ovo što sam ja rekao ili neka ju jednostavno proba umetnuti u N70.