Nokia je shit i škripi ko blesava.Tko to uopće kupuje... Čast 6600 i 7250 ali sve ostalo je koma. MC 60 nemoj ni pomišljati jer je napravljen od tako nekvalitetne plastike da je to užas
Printable View
Nokia je shit i škripi ko blesava.Tko to uopće kupuje... Čast 6600 i 7250 ali sve ostalo je koma. MC 60 nemoj ni pomišljati jer je napravljen od tako nekvalitetne plastike da je to užas
Slažem se ali Nokia ipak ima bolji soeftware od Samsunga= Citat =:
Poslao: Hrc
ma sve uzmi osim MC60
Ljudi moji, ništ to ne škripi ko Motorola tak da će me to najmanje bit briga - sigurno nije tako loše, a imao sam ju jednom u rukama i nisam čuo niti "cvrč". :) Tak da se neću s tim zamarat, a očito je da je MC ispao iz igre jer fotke na mobu izgledaju grozno. A eto, ovdje je čini mi se ipak Nokia pobjedila pa kroz jedno mjesec dana mislim da će se 3100 nalazit u mom džepu/futroli.
Cheerz!
radujem se stobom tom događaju...
Mobiteli su tak-tak. Dobro da nisu ružni poput LG jevih mobova.
LGjevi mobiteli nisu ružni
Nisu ružni. Gadni su :D= Citat =:
Poslao: dj_velja
LGjevi mobiteli nisu ružni
pa LG510w je dobio nagradu za naj dizajniran mob
Ma gdje to? Meni baš nije nešto posebno. Čist mi klasično izgleda
Dobro, pustite sad LGa i 510w, svatko ima svoj osobni ukus - ne treba se sad svađat. Ionako je riječ o X100 i 3100 tako da ne treba izazivat nepotrebne prepirke, a još i na krivom mjestu.
x100 mi je bolji, iako mi niti jedan nije bas nesto
Soft u X100 je odlican nema cekanja nikada ni kad listas like animacije brz je do bola
nokia gotovo sve ima slabije pocevsi od kvalitete
Al eto kupujte sta hocete meni je X100 boljiDe mi reci jesi li ti ikad vidio sliku na MC60 kvaliteta je solidna i bolja je od siemensovih prikljucnih kamera
da...slika jeste solidna na mc60!
Molim?! Slika MC60 bolja od Siemensovih priključnih kamera?! Buahahahahahahaha :lol: Daj ne zezaj... Slika ne može biti gora!
Zbilja se prosro :lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: Hrc
Molim?! Slika MC60 bolja od Siemensovih priključnih kamera?! Buahahahahahahaha :lol: Daj ne zezaj... Slika ne može biti gora!
Slike na MC60 su UŽASNE!!!! Ništ se ne vidi, nema kontrasta, sve je nekak crno....... UŽAS!
Sve mi se više čini da je x100 bolji, a ako hoćeš kameru, kupi T610, kamera ti ionak dosadi nakon par dana.
Na x100 mi se čini da je baterija slaba, al sve ostalo mi je super, dobro izgleda, mislim da ću ga i ja kupiti!
samsung x100 je moj izbor, na simensa mc60 nemoj ni pomišljat čak ti je x600 s kamerom, bolji za uzet skuplji je za 400kn od mc60, a što se tiče nokie ionak ih ima ko mrava nikad isfuran mobitel zato ga svi uzimaju i imaju.
U potpunosti se slažem! NOKIA - isfurana; MC60 - loša plastika, slaba kamera; X100 - soft-dobar, nema kameru (netreba mu), sve je super (mislim... u svojoj klasi je među najboljima, ako ne i najbolji!)!= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
samsung x100 je moj izbor, na simensa mc60 nemoj ni pomišljat čak ti je x600 s kamerom, bolji za uzet skuplji je za 400kn od mc60, a što se tiče nokie ionak ih ima ko mrava nikad isfuran mobitel zato ga svi uzimaju i imaju.
jedino ne shvacam zasto su stavili tak puno memorije u mobitel koji nema kameru.:confused:= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
U potpunosti se slažem! NOKIA - isfurana; MC60 - loša plastika, slaba kamera; X100 - soft-dobar, nema kameru (netreba mu), sve je super (mislim... u svojoj klasi je među najboljima, ako ne i najbolji!)!
ljudi 3100 je bolja stvar
Ma dobra je baterija u X100 meni traje u prosjeku 4 dana...to je gotovo isti mob kao X600 samo sto nema kamere stoga ja mislim da ti je sada isplatnije uzet X600