Motorola mpx 220 ; ppc Hp ipaq rx3715
Printable View
Motorola mpx 220 ; ppc Hp ipaq rx3715
Evo par zaključaka iz navedene ankete na uzorku od 49 glasova posjetitelja podforuma Ručna računala#PDA
http://img382.imageshack.us/img382/4607/uredajiiw0.jpg http://img382.imageshack.us/img382/700/osgw4.jpg
palmOne LifeDrive ;D Savrsen je!
Sony Ericsson K750i ;D ;D
Nokia N73 + ostali dumi
MDA vario :wave:
D900+512mb, D600, N70
Varia bez ekrana:notooth: i ostali su dumi
piše lijevo kaj imam sad, al mi je ko cucku žao kaj sam prodo HP H6365 iPAQhttp://i125.photobucket.com/albums/p...iboj/H6365.jpg.
bio mi je super uređaj.:wall: :wall:
zoomby, Shamanix, no problem, off preseljen na Molbe/zahtjevi.
obichnu 6230i;D
MDA 2 za sada
Samsung Z400 silver ;D
Malo ti je nelogična anketa! Treo je npr. uređaj koji vrti drugi OS od windowsa,
to je ujedno i PALM OS device a ujedno i PALM OS phone. Nemaš baš iskustva, al ajd kad si već stavio anketu dao sam svoj glas....
Malo sam fulao, no opet ti ne stoji tvrdnja. Ako je Palm OS phone podrazumjeva se da je Palm OS uredaj, isto tako i kod Pocket PC-a.
Treo 650 je smartphone koji ne vrti windowse.
Treo 650 je palm OS phone
Treo 650 je i palm OS device.
Isto tako i treo 600 i hagenuk s200 i da ne nabrajam......
Eto nadam se da ti je sad malo jasnije što sam mislio reći...
Windows Smartphone
Smartphone koji ne vrti Windowse (Nokia, SE,...)
Samo Pocket PC
Pocket PC Phone (MDA Compact, HTC TyTN,...)
Samo Palm OS device
Palm OS Phone
Regular mobile phone (običan mobilni uređaj)
Neki drugi uređaj
Po meni bi trebao izbaciti Smartphone koji ne vrti windowse, palm os phone, a ubaciti symbian device, Blackberry, a palm os phone prepraviti u palm os smartphone. Neki drugi uređaj isto možda možeš izbaciti jer su nabrojeni svi uređaji pa ne znam što bi mogao staviti pod neke druge uređaje osim I phonea (koji nije izašao), psiona ili linux baziranog uređaja. Ali može i ostati.
Mislim da si se malo zapetljao Speedcats.
Odaberi kategoriju koja najbolje opisuje tvoj uređaj, od ponuđenih kategorija. Kategorije su odabrane po općeprihvaćenoj podjeli (smartphone se podrazumijeva kako je i uobičajeno danas - većinom uređaji koji nisu Windows mobile PPC i Palm OS device phones, i koji u većini slučajeva nemaju touchscreen, ali imaju mobitelovsku ili čak i QWERTY tipkovnicu. I tu bi se sad mogli još sporiti i dalje filozofirati, ali to nije smisao ove ankete).
Dakle, odabrati kategoriju koja je vršna kategorija i najmanje generička za pojedini uređaj. A to znači odabrati kategoriju s najmanjim opsegom, a ne najvećim.
Ukoliko bih htio opisati svoj mobitel onda bih rekao da je to PPC, mobilni uređaj, PPC phone. Ali ne ću to sve odabrati. Odabrat ću samo PPC phone kategoriju koja ga najbolje i u cijelosti opisuje, a koja i uključuje sve prije spomenute kategorije.
Tvoj uređaj, Palm Treo 650, je i Palm OS device, ali i mobilni uređaj - dakle - to je Palm OS phone. Eto.
Ja imam SE K800i + (1gb M2) i prezadovoljan sam!! :creep: :creep: :creep:
MDA Vario 2!!!!!
njoka 7610:D
HP iPAQ 6340 sa WM2003SE