ima da te bude strah kad vidiš tko sve živi na slobodi . ma zajebavam se , ima onakvih na tisuuće , ali neka , neki su samozatajno ludi , a neki moraju sve stanare u zgradi terorizirat
Printable View
ima da te bude strah kad vidiš tko sve živi na slobodi . ma zajebavam se , ima onakvih na tisuuće , ali neka , neki su samozatajno ludi , a neki moraju sve stanare u zgradi terorizirat
danas bilo baš dobro a najbolje ona baba sa balkona i onaj lik kaj je vikal nemoj
one 2 babe su se posvađale zato što je jedna pojela svu slaninu koju je ova druga kupila, i zato je zvala murju ;D
Jao, kako san zavaria kad san ih danas gleda, jer mi se ucinilo da je onaj lik sta se spusa priko one deke bia moj instruktor u auto skoli. Nisan 100% siguran, al 99% da ;D
sta je to? u kolko sati,svaki dan? ne gledam bas tv prek dana pa ne znam sta pametnog il glupog ima....
Ta jucerasnja epizoda je bila poprilicno dobra i smijesna... :D
Al ono na pocetku recimo , kad su privodili onog retardiranog narkica , no frikin way da bi bili tak ljubazni prema njemu da nisu bile kamere tam .. vidio takvih scena , kazu jednom dvaput da stavis ruke na leda ak neces sljedi udarac i nasilno izokretanje ruke - sto je po meni i ok ak je rijec o nekom tak idiotom nadrogiranom koji tam radi scene dere se , ima nož , opire se + jos prijeti murjaku"prijatelju dobar si ali ubit cu teeee"
malo drugacija policijska patrola
http://www.youtube.com/watch?v=TXXzv...elated&search=
nasi murjaci su anđeli prema ovima fakat
smogy,could you dodge that :notooth: