tih je godina viki za prvi rođkas dobio nekog siemensa s10 iliti nešto starije, pa nastavlja tradiciju..... :D
Printable View
tih je godina viki za prvi rođkas dobio nekog siemensa s10 iliti nešto starije, pa nastavlja tradiciju..... :D
Bilo je to u doba socijalizma i tadašnji hit telefonije bil je Iskrin ETA 22:cool:
Viki a zasto ti toliko volis siemense ?
Sigurno jer je fin i pristao momak koji zna što hoće... ;D
Ma tata i mama su se svađali oko mog imena tata mi je htio dati ime Siemen ili tako nekako pa od tud i sve simpatije prema tom proizvođaču ;) ;)
ipak mi je prvi bio c25...a plakao sam da mi mama kupi s10 ali rekla je ne sine siemens ima puno funkcija a ti si pre mali. Pa sam morao pričekati još koju godinu. :angel:
:jump: ideš!
...a sad koristim nokiu 5110! Nisam baš ponosan na to ali.. baterija mu ful dugo traje :rolleyes: :jump:
Molimo korisnike Nokie da koriste vlastiti forum :D
...ahem pa prodao sam c45 i sad čekam pedesetipeticu!
Za prvi puta samo uvjetna kazna , a ako se ovo ponovi neće biti milosti.
Fiju! Ja i moja jezičina...:throw: hvala na milosti gospodaru!:)
Ne krivi svoj jezik MI bi to ionako saznali (naši ljudi stalno rade) , a zbog iskrenosti bili smo milostivi. :jump:
viki2win imas pedersku boju(rozu)mobitela->mislim tada kad i ga imao na slici.Nesto sam pomislio da si gaj:D :afro: e da i ima krznenu majicu ako niste prmjetili!!!:D :angel: :afro: :p
gaj...ljudevit gaj...;D
NEEEE , Viki2win je lezba , voli ženske.
ak je lezba onda je transvetist
To je bunda!! A ne majica!
I opet idete :jump: baj d vej,upravo sam vidio tip u takvoj bundi kako prolazi ispred VIP centra.Viki nebrini,nisi jedini.
:cry: :cry: :cry: :lol: :beer: ha ha
Daj odi u windowsov paint otvori svoju sliku i stisni invert picture color!!!Odma!!!E j da te nesto pitam kad skupis 500 postova jel mozes staviti bilo koju sliku koju god ti zelis?
Kako su neki ovdje postali "javne" ličnosti da ne bi previše patili častim ih s :beer:
@ vjeko : D A
Invert? Ma ne! Ako hoćeš mogu ti poslati svoju sliku samo mi daj mail :angel: da, nakon 500 postova možeš staviti bilo koju sliku. Ali postovi moraju biti pametni inače....:nono: :D
Šljaki....A ja častim duplom :beer: :beer:
H v a l a :beer.
Ej viki nasao sam ti srodnika ili buraza-->:scool: bas mi nekak lici tebi!!!:drink:
ti njega malo vrijeđas!!!!!