Evo ti review: N73 - Symbian Fan's Full report
tako da to pročitaj, mislim da je tamo odgovoreno na dosta toga...
a ako forumaš Gorefiend ima potrebu (do)napisati nešto što je Symbian FAN_u promaklo, onda neka napše u toj temi.. :spin:
Printable View
Evo ti review: N73 - Symbian Fan's Full report
tako da to pročitaj, mislim da je tamo odgovoreno na dosta toga...
a ako forumaš Gorefiend ima potrebu (do)napisati nešto što je Symbian FAN_u promaklo, onda neka napše u toj temi.. :spin:
Bravo Ico, tenks!:klap: :klap:
Jel se isplati dati 500 Jura za N93 dobijen na nagradnoj sa mobis garancijom od 2 godine
Sorry poradi dva ova posta=Neče da mi objavi tekst
FLOOD FLOOD... :lol:
Moderator, briši zajedno sa mojim :mega:
Meni nisu nokie nešto,za mene je sony erricson mobitel
šta radiš ti s tim praznim postevima, nemoj to radit dobit ćeš bann
Pa vidis da je covjek rekao da mu nece objaviti post, nesto ne stima jer je i mene ovih dana nesto zahebavalo!
Neće ti objaviti tekst jer ti je vjerojatno prvo slovo veliko "š"...
Ako je veliko š prvo slovo ona ti je poruka prazna! Ima trenutno neka greška sa veliko š na forumu, tako da sve što napišeš poslije velokog š se ne prikazuje. Tako da probaj napisati sa S umjesto š... :spin:
Imao sam N80 i N73 i po meni su jako male razlike.
Prednost N73 je što je kompaktniji, kamera ima autofocus i carl zais lece,ima bolju bateriju od N80.
Mane su mu onaj mali joystick je klizav i tipkovnica je mala, ima losiji ekran od N80, i cini mi se da je sporiji.
prednosti N80 po meni najbolji ekran među mobitelima, wlan, velika tipkovnica.
Netko više voli klizni netko više klasični po meni su oba moba odlična, i slike su odlične i na N80 i na N73, na N80 više dolazi do izražaje 3.15MP zbod velike rezolucije ekrana (416x352) i ima wlan, ali N73 je zgodnija za nosit u đepu (tanja je) i ima odličnu bateriju.
Kad bi N80 bila malo tanja i imala bateriju kao N73 to bi bio pun pogodak
Nakon 5 mjeseci korištenja N73.... uzmem od frenda N80 da malo pročačkam..
1. šOK! Premali display u odnosu na N73.... teško se vidi, makar je rezolucija velika i slika predobra ali je font zato po meni premali (navikao se na gigantski display na N73 :D)
2. Kamera mi nije nešto u odnosu na N73
3. SLide( što ovisi od osobe do osobe, ali meni nije baš siguran)
Inače, ko voli nek izvoli!