TyTN je meni ipak favorit.Nije baš mda nekaj
Printable View
TyTN je meni ipak favorit.Nije baš mda nekaj
Koliko ste potrošili postova u prepirci oko toga "meni je ljepši TyTN-meni je ljepši Vario2". O ukusima se ne raspravlja i svatko će izabrati po vlastitom nahođenju. Iskreno ako dobivam isti paket funkcija ali u različitom celofanu, radije ću izabrati jeftiniju varijantu a ostatak novaca upotrijebiti za MMC ili sl. Rekao bi čovjek da ste svi puni novaca: 4500 kn naspram 6200 kn!!?? Biram ipak 4500 kn. Neka se nitko ne nađe biti uvrijeđen :spin:
Kupio sam Vario2 i iskreno jako mi se sviđa. Na fotkama mi je izgledao puno ružnije nego uživo, a i prošao sam jeftinije, kupio microSD i još mi je ostalo novaca:klap: :klap: :klap: :klap:
Evo prvi koji je kupio VarioII :klap:
Bluedolphin, daj mi reci koja je serija, trebalo bi pisat na kutiji HT6xx
I koja je verzija ROM-a ? :)
Nepise ni na HTC P3600 u specifikacijama da ima GPS, koji ima isti chipset kao i TyTN, samo sto HTC P3600 ima spojenu antenu, tak da se moze osposobit GPS koji radi, ali se mora fleshat poseban Radio ROM.= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Ako je to na uređaju pod "Identity" (ovo za seriju) onda je HERM300 jer tako piše. Kutiju nemam tu jer sam na jobu.
ROM version: 1.21.119.2
ROM date: 07/20/06
Radio version: 1.05.02.00
Protocol version: 32.37.7010.01H
I da, nema ugrađen nikakav GPS u sebi...
Bez brige, ima GPS na chipsetu, no softverski i hardverski je onemogucen...
Na jako niskoj razini je "sreden", tako da registry nema veze sa time. A sa hardverskog dijela fale neki dijelovi i ima nekih fora, no u principu je jako tesko / nemoguce da se bez dodatno hardvera napravi funkcionalan GPS.
Eto izelaborirali smo i GPS :beer:
No kako god, prezadovoljan sam njime i ponosan vlasnik, ma što god tko mislio o tome.... Naspram QTEK-a S200 milina.... Jedina pizdarija koja mi se dogodila i malo sam ostao razocaran je to da na CD-u dolazi aplikacija za BB Connect, instalirao sam je ali je PIN u statusu pendinga i neće ga generirati...:fried:
Koji mu je k... nemam pojma...
da imam sad para ili da mi netko ponudi zamjenu vario 1 za 2 plus doplata, uzeo bih ikakvih razmisljanja. sta se mene tice kod takvih uredaja nikad ne gledam izgled prvo. mislim da je ovo dobra ponuda i treba ju iskoristit
Moras poslati ponovno service bookove da bi ti BB radio.
napokon sam pogledao vario 2 i mogu vam reći da je mnogo ljepši uživo, ona kak ti roza nema ni r od roze već je tamno crvena i paše uređaju...
još kad bi mi ga netko poklonio....:klap:
Evo piknul sam i ja sebi jedan primjerak! :klap:
Izgleda mrak uzivo! Još da ga otključam i sreća bu potpuna!
Ima tko iskustva sa otključavanjem! :wall:
Cestitam.. Drugi pa mushko hehehehe...
Sto se tice otkljucavanja... posjeti ovaj link...
Hvala na linku!
Uređaj sam otključal i sad uživancija sa bebom! :klap:
Pozdrav ekipi. Jedno pitanje, da li je netko probao kako radi skype na T-mobile mda vario II , ja imam mda vario I i nije baš dobar i sa overlocking procesora. Mislim ga prodat i ako radi dobro skype na dvojci, kupujem . Usput koliko bi mogao dobit za mda vario star 3 mjeseca, otključan softverski, dakle bez garancije?
Nemam bas MDA Vario II, ali imam HTC TyTN i mogu reci da skype radi odlicno, bez ikakvih problema...
A sto se tice cijene Varia I potrazi malo tu na PDA dijelu foruma, ima vec jedan thread na tu temu pa si potrazi malo..
ja sam nabavio ovaj uređaj al se ne mogu spojit na internet we lan!!! kako da to napravim?
Osobno je MDA Vario II/TyTN kombinacija precjenjena i mislim da su ove cijene prevelike. Da ima neka razumna ponuda za ugovor od godinu dana ili neku Web'n'Walk promociju, otrcao bih u ducan i odmah ga kupio, ali ovako...shteta, jer se radi o jako dobrom uredjaju, koji, bez obzira na losh izgled, obavlja ono sto treba.
Ja nisam mogao izdrzat da ga nekupim..hehe :wall:
Ima sad dobrih popusta na +club bodove, 18000 bodova 1900 kuna popusta na uredjaj..
U tarifi flex 60 na ugovor na 2 godine dobijes Vario II za 1898 kuna :klap:
To je cijena Varia I do sad takva bila uz flex 60 i web n walk xl
znači sad imaš brandirani i nebrandirani TyTN?
Kome ti to ? :notooth:
Jos samo godinu i 9 mjeseci do mogucnosti radjenja novog ugovora... :D