pa sta ne uzmes p900? ako se ne varam taj mob radi na symbianu 7.0 sto je kompaktibilno sa symbianom prosle verzije tj. verzije 6.0 na kojoj radi 6600
Printable View
pa sta ne uzmes p900? ako se ne varam taj mob radi na symbianu 7.0 sto je kompaktibilno sa symbianom prosle verzije tj. verzije 6.0 na kojoj radi 6600
Cijena je ključna stvar. Razmišljao sam i o P900 al da ga jebeš ne vrijedi toliko
Ma bolja je 6600 ljepse izgleda ako nista
Sad baš gledam VIP-ov cijenik i kad bi imao 30000 bodova uzebo bi ga odmah jel bi me koštao oko 3500 kn odnosno 2900 bez PDV-a. A pošto sam jedno 10000-15000 bodova kraći ništa od toga
kaj je sa sendomX,jel ga ima u Zg-u.....koja je cijena?...tolko očekivanja i onda svi zaborave za senda..........:)
Nema ga još nigdje. Ko zna hoće li uopće izaći. Trebao je izaći prošle godine 11/12 mjesec, a sad je kraj drugog a od senda još ništa= Citat =:
Poslao: tomo
kaj je sa sendomX,jel ga ima u Zg-u.....koja je cijena?...tolko očekivanja i onda svi zaborave za senda..........:)
u italiji ga ima za kupit,kaj naši šveronje štrajakaju ili kaj?
Kak ima? Ja sam pitao frenda u Velikoj Britaniji i on je rekao da još nije izašao. Kak je onda mogao doći u Italiju?? Ima ga u cijeniku ali se ne može kupiti
da fakat ti sverceri trebaju biti brzi. cijena senda bi ako npr dodje u hr sada trebala biti 3500po mojem misljenju
tomo posto je u italiji?
480 eura,po informacijama koje sam ja dobio....
Ali za naručiti. Tako je na dosta stranica. Nigdje ga ne možeš kupiti niti ga itko ima. Pa nema još nigdje ni poštene recenzije= Citat =:
Poslao: tomo
480 eura,po informacijama koje sam ja dobio....
jel ima kakvih novosti?
koje su konkretne prednosti senda x naspram ostalih symbian modela?
Ima veći ekran, grafički akcelator koji bi poboljšao kvalitetu igri, filmova i slika, kamera sa 4x zoom-om, flash, 64 voice polyphonic melodije, po defaultu ima programe za pregledavanje Word, Excel, PDF, PowerPoint, ZIP i ostalih formata, 32 MB interne memorije, MMC/SD kartice, po defaultu mp3 player i recimo da je to to= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jel ima kakvih novosti?
koje su konkretne prednosti senda x naspram ostalih symbian modela?
jos kad bi ga bilo igdje za kupiti kod nas!
@cy jel ima tvoj ekran zjebanih pixela?
Nema. Prvi je imao jedan, a ovaj još nema ni jedan bad pixel
jel se jako vidio taj jedan na ekranu???
Nije. Vidio se samo na crnoj podlozi i svijetlio je plavo= Citat =:
Poslao: vrag
jel se jako vidio taj jedan na ekranu???
ma problem je ako kupujes na crno, kako naci pravog koji nema niti jedan zj pixel
jako tesko ako nisi dobar sa dilerom...
a mozda da ga odem u austriju kupiti!? ali treba pricekati da dodje, stvarno mi se svedja taj mob.
p.s. kakav mms ima , samo jedan slide ili vise?
meni se bas taj sendo x i ne svidja... ne znam zasto... :)
meni se jako svidja zbog SD-a, i kolko ja znam ima joystick u 9 smjerova! i najljepsi mi je od svih smartphonova.
u kojih 9 smjerova?!?a i da ima(neznam na koju foru),to bi mi bio najveći razlog za kupovinu...kak si smješan.
svi ovi koji su i na normalnim 5-way plus jos oni smjerovi koji suinace na tipkama 1,3,7,9 . pa nije mi to neki ratzlog za kupovinu, samo kazem jer to nema jos niti jedan mob.