@subtex da da znam ima ga cini mi se za 1400 .
Printable View
@subtex da da znam ima ga cini mi se za 1400 .
pa da ziher, ja kad sam ga kupovo dao sam oko1550 i to je bila neka akcija, onaj sam ducan reko jer znam da ga tamo 100% ima pa da si ga moš pogledat, al prati malo, i metro i ti veći shopovi ti zna svaka 2-3 tjedna napravit neku akciju sa mp3 radijima... i cijene znaju bit ful niske
onaj pioneer je moja preporuka
ja sam ovaj tjedan planirao uzeti pioneera 5500, ali nazalost nemam ga kam staviti :-/
ja sam odlučio kojeg ču:
pioneer DEH-P8400MP za 5.204,70 kn
taj mi je fakat najljepši od svih koje sam vidio.
uz njega bi jo mogao stavit kenwood KDC-PSW9524-G al on mi je malo ipak prekričast
...kupi i posudi ga meni na jedno dve godine....= Citat =:
Poslao: bigboss
ja sam ovaj tjedan planirao uzeti pioneera 5500, ali nazalost nemam ga kam staviti :-/
http://www.ascebalo.com/slike/akusti...eh_p8400mp.gif
recite da ovo caruje!
to si ja želim imat
super je != Citat =:
Poslao: flOorKilla
http://www.ascebalo.com/slike/akusti...eh_p8400mp.gif
recite da ovo caruje!
to si ja želim imat
taj je fakat zvijer, moja sljedeća investicija za auto :D , imate ga u oglasniku za 400-450 €
...moram ga imat
..a jeste vidli nove modele sa ugrađenim hd
a kaj ce vam tako skupi radio za auto???
shvatit ćeš kad budeš punoljetan;D ;)
ma nije taj pioneer nešto... ljudi ako vam je do zvuka a pare nisu problem pogledate alpine, clarion i sl. a ne komercijalu... uostalom ni dizajn mi nije nešto - ne volim ove kaj se izvlaće pa nisu kompaktni nego strše ak hoćeš imat displej... clarion recimo ima displeje u boji ko mobiteli ;)
clarion i alpine su kaj se tiče izgleda totalno RUŽNI, ali vele da su najkvalitetniji(i najskuplji), a kaj ti znači jedan clarion kad nemaš kvalitetno pojačalo, skupe kablove, samo ti poružnjuje auto
dobro whiteboy da govoriš samo za sebe, jer meni se upravo to na izvlačenje sviđa.......
ko kaže da pioneer nije baš neš...? nebi reko........
alpine su ružni kako subtex kaže i nebi ga....
zapravo najrađe bi onakve sa dvd playerom, odn sonim monitorom
:lol: nema problema, evo idem odmah kupiti :)= Citat =:
Poslao: tomo
...kupi i posudi ga meni na jedno dve godine....
kad si tako darežljiv, onda odmah kupi 2. jedan za mene
i ja bi taj s ekranom, imas top model od pioneera: dvd player, navigacija, cd & mp3 player, tv i to sve sa surroundom, pa si ti misli...
... ne treba ti kuća, moš živit u autu
treba dobar radio imat ... istin shvatit ces kad ces se pocet vozit sa ekipom= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a kaj ce vam tako skupi radio za auto???
tebi su ružni, ukusi su različiti ak se ne varam, hvala bogu. meni su kenwoodi jaaaaaako ružni, ni alpine mi nisu aš ljepi ali clarion je po meni bang und olufsen za auto akustiku= Citat =:
Poslao: subtex
clarion i alpine su kaj se tiče izgleda totalno RUŽNI, ali vele da su najkvalitetniji(i najskuplji), a kaj ti znači jedan clarion kad nemaš kvalitetno pojačalo, skupe kablove, samo ti poružnjuje auto
i kao što sam napisao (čitaj bolje drugi put) - to je tehnika samo ako imaš para za nju. ak nemaš, ostaješ na komercijali i uživaj.
pa treba imati dobar, ali davati za auto radio ko ja neku dobru liniju mi je previse, ja bi recimo dao do 2000kn, i tako neces pola funkcija koristiti
...bitne su lampice i LEDice....njih puno,da sve blješći....tak kupujemo mi rvati....:)
je to mi je tak bitno da neznam kaj bi bez toga.....
a za 2 soma kuna nema mp3 radio
ti se rijetko s kim slažeš kaj se ukusa tiče:cool:= Citat =:
Poslao: whiteboy
tebi su ružni, ukusi su različiti ak se ne varam, hvala bogu. meni su kenwoodi jaaaaaako ružni, ni alpine mi nisu aš ljepi ali clarion je po meni bang und olufsen za auto akustiku
imas mp3 po 450kn, vidio sam tako da...
ima kingstech za 750 al 4x25 vata.moras pojacat na max da bi ista cuo.buduci da imam dost audio cda ,par rwova i Sony RW discman mislim da bi za mene i ljude kao ja najopametnije bilo uzet Sony cdautoradio a danas svi podrzavaju i rw .
let the party begin! (Klubheads)