Pa to je predobra igra i može se ritualno spalit svatko tko to nije zaigr'o :)
Printable View
Pa to je predobra igra i može se ritualno spalit svatko tko to nije zaigr'o :)
skido sam sa kucnog kompjutera ... tek sljedexi semestar imam neki predmet sa kompjuterima :D= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
Probaj ne skidat u vrijeme nastave :)
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Ma nemoj skidat u vrijeme nastave jer je onda mioc opterećen jer su svi u školi dakle i na kompjuterima?
pridružujem se ...lol.....
Player nemoj se uvrijediti ali ovo je majka svih nesporazuma :)
nema uvrede, znam ja da ja nisam bas bistar ... problem je sto ja i dalje ne kuzim o cemu se radi :D= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
Player nemoj se uvrijediti ali ovo je majka svih nesporazuma :)
ma mioc ti je "matematicka" xv. gimnazija u zagrebu, a igrica se nalazi na skolskom serveru i za vrijeme nastave (ne tvoje, nego kad je u hrv. dan, pa je skvadra u skoli) je sve full sporo jer je skola spojena s nekom jadnom vezom na internet, a svi bi surfali...
Ovo je antologijski zajeb :)
sad kuzim :D
Složit ćeš se da je smiješno :)
Kad kažem smiješno mislim urnebesno-još me boli trbuh-pričam svima koje sretnem-smiješno :p
Ima li netko neki drugi link jer ovaj više ne radi!;)= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
zašto to kažeš samo staviš kompabitilnost na 98 i to je to= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
a link
http://www.elastomania.com/sharewa.htm
Mislio sam za full verziju!;)