Obični korisnici hm, zar ovdje ima takvih!?
Printable View
Obični korisnici hm, zar ovdje ima takvih!?
daa... ali i za one nesto naprednije mislim da nije zastario. to je moje misljenje. Mislim koliko od nas koristi npr. gprs pa da ce gledati tv na mobu ili nesto sl...
Ako su neki drugi proizvođaći naprivili bolji handy ne znači odmah da je sx zastario ili da ga je vrijeme pregazilo nego da nije najbolji.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
e vidis da si ipak zakljucio da je mob zastario, odn da ga je vrijeme pregazilo
To baš tako nemožeš reći! Ako je sx pušiona onda su ubiti i svi stariji modeli...= Citat =:
Poslao: miško
Dakle, šta bi se reklo, pušiona samo takva.
i puno novih
ma svi oni koji nisu siemens :D
Ma svi siemensi poslje poslje verzija 35 i 45 su pušiona. Jedini koji valja iz serije 55 je S55. Evo prvo su izdali ST55 koji mrak izgleda, ima kameru sve 5 i onda useru meni i povezivost. Pa izdaju ST60 koji je isti qrac samo ima mogučnost snimanja videa. Vauuuu. Pa da ugrade bar IrDA taj mobitel bi bio među boljima. A pogotovo ovaj SX1. Te tipke su neupotrebljive. Kad se jednom navikneš više ne znaš tipkati na normalnom mobu. A da ne govorim o biranju broja. Ništa ne možeš napraviti jednom rukom. Neće Siemens još dugo biti na tržištu ako nastavi ovako.
A da pogledaš malo na strane forume i na news grupe. Ja još nigdje nisam pročitao da ga netko hvali. Svi ga pljuju i nabrajaju nedostatke.= Citat =:
Poslao: Oryon
To baš tako nemožeš reći! Ako je sx pušiona onda su ubiti i svi stariji modeli... [/B]
Dobro sad... Nije istina da nikome nije dobar!
A dobro. Nije baš svima ali velikoj većini nije dobar.
Samo za info:= Citat =:
Poslao: cyberphere
... Evo prvo su izdali ST55 koji mrak izgleda, ima kameru sve 5 i onda useru meni i povezivost...
ST55 je prvenstveno napravljen njemački Telekom! A svakom operatoru je u interesu da zaradi na mms-u i tu definitivno smeta povezivost.
Tu ti je sve marketinška strategija i pretpostavljam da biš i ti isto tako postupio da si vlasnik nekog operatora!
....tipkovnicu SX-a ću iskomentirati ovako....'kad je krojač po imenu Levi Strauss odbacio obično platno i upotrebio traper za izradu hlača...svi su ga popljuvali'.....šta danas nosite?....
BTW....nitko ne računa na to da se mob zove SX 1..........logikom zdravog razmišljanja mogao bi se uskoro očekivati i broj 2 na kraju oznake..........napominjem 'mogao'...
...možda ovakav,za sve koji nisu vidli.....
http://web.vip.hr/maran.vip/siemenssx22.jpg
sumnjam, koliko ja znam to je napravio netko s club-siemens foruma...
sto se tipkovnice tice, ono kaj si napisao necu ni komentirati, ili mozda hocu... opet pijes prije dolaska na forum :D
jedno je inovacija vezana uz evoluciju - jednostavnost koristenja, nestandardan raspored nije toliki problem koliko tezak dohvat tipki... n7600 je to bolje rijesila, barem sto se dohvata tice, no oni su zajebali neke druge stvari... :)
Ma mogu vam reći da ako ga imam nebi požalio! Ma čak bi dao i svoj t610 za njega pa šta bude nek bude!
@gog...nestandardan raspored može značiti i da je klasična tipkovnica na odmaku,tj. možda će upotpunosti nestati u bližoj budučnosti........možda si izostavkom boljih riješenja rade kredite za skorije modele.......:)...ali naravno neprotivim se tvojem viđenjz sx-a.....
.....slike su sa nekog foruma,al i to je dobro vidjet,kako ljudi vide buduće modele....:)
BTW......prodaj traperice....;)...kupi smoking......
ova nova tastatura je neprakticnija od stare, tako da je nema sanse istisnuti
imas pravo, mozda samo rade sjebane tipkovnice, tako da kad izadju nove svi se lagano presaltamo jer su ove u banani... :)
p.s. nedam svoje farmerke za nista... :D
E kad bi ovako izgledao mobitel bi bio mrak.= Citat =:
Poslao: tomo
...možda ovakav,za sve koji nisu vidli.....
http://web.vip.hr/maran.vip/siemenssx22.jpg
sx1 je M R A K
svi koji su ga dotakli strsli su se kao da ih je lupilo 220v
ima sve sto treba i taman toliko..........
ne bih se bas slozio, no svatko ima pravo na svoje misljenje :D
Slažem se s gog-om
evo danas je u jutarnjem listu predstavljen sx1.........
naravno, kao i vise puta prije ljudi koji pisu za ovu rubriku sa napravili dosta greski pa je i kod sx1 izneseno par netocnih podataka...........
Ma pusti jutarnji.