evo svi mobiteli sa ove stranice bi trebali bit 500-1000kn
UPDATE: mali buraz kupio p800 za 800kn i zadovoljan :)
Printable View
evo svi mobiteli sa ove stranice bi trebali bit 500-1000kn
UPDATE: mali buraz kupio p800 za 800kn i zadovoljan :)
Mislim da ti je pun pogodak onda Panasonic X700 ja ga imam već godinu i pol i zadovoljan sam njime, jedino šta baterija drži max dva dana ako se neš radi na njemu, kreću se po oglasniku od 400 do 700 kn kolko sam ja vidio, ljep preklopan mobitel ubiti pogledaj si :
http://www.gsmarena.com/panasonic_x700-683.php
Naravno moro sam ubaciti par programčića da popunim rupe, stavio sam u njega FExplorer, UltraMP3 i program koji sve dolazne poruke stavlja na memorijsku karticu prog se zove MsvDriveE. Ubiti ako ti treba koji program javi se. Ja sam ga bio kupio u Tele2 za 800 kn al to ti je bilo skroz na početku, bio sam među prvim korisnicima.
nama ih skoro uopce u oglasnicima, samo 2 kom po oko 700 kn
Možda trenutno nema ali jedno vrjeme ih je bilo jako puno a moj frend prije par mjeseci ga prodo za 500 kn godinu dana starog. Tak da se može naći super telefon(symbian) za malu lovicu. Al jbg to je opet dosta novaca kad pogledaš za kakav mob ali svi su na cjeni s symbianom.
imaš u oglasniku 6600 za 1600 kuna i 6680 za 1400 eura.šalim se,ali stvarno ima.ljudi stavljaju lude brojke.
ima 6600 za 700 kuna i 650 kuna(moguća i zamjena za ovu od 650 kn)
ma nasao sam jednu za 450 kn, cekam da mi slike posalje
Za tu lovu 6600 u malo boljem stanju. A ako ti ne treba mp3 i BT handsfree,onda legendu 7650. Vidio sam u oglasniku jedan u super stanju za 450kn,samo što je to bilo prije par mjeseci
E imaš trenutno u oglasniku (ak već nisi kupio u međuvremenu mob) x700 za 650 kn s 256 mb. A i tu na forumu u oglasima ima.
privremeno sam odustao, ali uzeti cu neki vjerovatno sljedeci mjesec :)
...mob kupljen...
--- tema :closed: ---