Za forum sam saznao iz citajuci mobil. Trebalo mi je dugo vremena da i sam postanem član. Svi mi se cine tolerantnima i ekscentricnima na svoj nacin (u pozitivnom smislu, naravno) ;D , osim toga ovdje sam na izvoru informacija. :)
Printable View
Za forum sam saznao iz citajuci mobil. Trebalo mi je dugo vremena da i sam postanem član. Svi mi se cine tolerantnima i ekscentricnima na svoj nacin (u pozitivnom smislu, naravno) ;D , osim toga ovdje sam na izvoru informacija. :)
eh da, Andrea kupi mobil! ;D a, inace svaka cast :beer: !
.....prijavili me...i...osto ja.......:)
ja imam osjećaj kao da vas sve oduvijek znam...i kao da sam od rođenja na ovom forumu...hehe, čudno....
kupit ću mobil sutra prije frizera i solarija da imam kaj za čitat:rolleyes:
moram i ja u solarij, mogu sa tobom? (da zajedno citamo mobil)
u solariju nemreš čitati novine.to dok nam budu radili frizuru....:cool:
znate koji časopis listam?
mobil hehe, guba je.....kad sam vidjela ovu sliku od tome...prepala sam se da nisu sve slike objavljene, a onda sam skužila da je to za ovo natjecanje.:)
dole su ti još tomo&wb :)
ta slika je sa mog moba, a ove ostale dvije sa moba od vjeke, tuzit cemo mobil :) ;D
a nisi ti na slici?:)= Citat =:
Poslao: gog
dole su ti još tomo&wb :)
Znala bi da je gog na slici :)
****** pa ja još nisam dobio svoj primjerak!
prvo sam i ja pomislio da sam to ja, onda sam skuzio da sam zabrijao... :) btw, wb ovo ti je jedina slika gdje dobro izgledas :)
A bome, i ovo "dobro" smo malo nategnuli :p
Fakat nisam imao blage da je ovo forum od časopisa ond mobila! :p
Inače sam našao tu stranicu slučajno kada sam tražio neke Hrvatske stranice za mobitele.
Zapravo niti ne znam po čemu je interesantan taj časopis! :)
Bolje je meni pročitati Enter ili Bug! ;)
:fried:
gog je na naslovnici sa ovom trwebicom.....= Citat =:
Poslao: andrea
a nisi ti na slici?:)
= Citat =:
Poslao: Kory
Inače sam našao tu stranicu slučajno kada sam tražio neke Hrvatske stranice za mobitele.
...malo se zapitaj kaj čitaš,mobil je najbolji časopis na tržištu....a ovo da nisi znao za mobil čista je uvreda za sve nas forumaše....a ovo ostalo kaj čitaš od žute štampe nas ne interesira.....kupi mobil pod hitno i pridruži se našoj veseloj obitelji,vjeruj informacije o mobovima i tehnologiji ti neće nedostajat.....:)
DA!
I enter je tipka a ne časopis eto vidiš da nemaš pojma mrš brzo na kiosk po mobil! :)
mene su navukli na forum, ne znam kada i kako. I ja nisam imao pojima da je to forum od časopisa i kad sam skužio onda sam počeo čitat Mobil. I mogu vam reć da se zna naći takvih gluposti, ali ima i korisnih informacija :)
ovaj post ti nije baš dobar potez....brzo na edit i popravi....:D= Citat =:
Poslao: Kory
a tebe su ziher teško navukli....isto kao na kriglu pive...:beer: :lol:= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
mene su navukli na forum, ne znam kada i kako. I ja nisam imao pojima da je to forum od časopisa i kad sam skužio onda sam počeo čitat Mobil. I mogu vam reć da se zna naći takvih gluposti, ali ima i korisnih informacija :)
ccccccccccc
^
II Padajuče zvijezde :)
Ja sam pročitao u mobilu.
Učlanio se odmah u nastanku foruma i još nisam dobio status moderatora bez portfelja :)
jsp_m - živ???
Najviše volim ovaj forum jer se djelatnici i suradnici Mobil časopisa uopće na pojavljuju ovdje pa ih možemo vrijeđat'... ;D
A da im je tiskovina loša je a i skupa, ja evo kupim Večernjak i tamo imaš sve a samo 6 kuna (jest' da je HaDeZej obeč'o da će im smanjit' PeDeVej pa će opet bit' 5 kuna)...
he`s alive..............:o :rolleyes:= Citat =:
Poslao: jsp_m
ja sam bio na starom forumu puno
e onda su me naljutili i onda sam se isclanio
i znate, znate, onda sam ja
ne, onda je postao to ovaj noviforum
pa sam ponovo tu postao bog sa batinom
pa ... znate koj su to halucijnacije? to su kad ljudi vide nesto cega nema
to kao da ja sam kazem da sam vidio mozarta na cesti...
lol