Imao sam SL45 i to je telefon kojeg bi uvijek volio imati kao drugi telefon jer je fakat u to vrijeme bio sjajan, prvi telefon koji je imao mp3 player- nisam siguran za karticu i bio je mnogima predmet divljenja... :klap:
Printable View
Imao sam SL45 i to je telefon kojeg bi uvijek volio imati kao drugi telefon jer je fakat u to vrijeme bio sjajan, prvi telefon koji je imao mp3 player- nisam siguran za karticu i bio je mnogima predmet divljenja... :klap:
Tema je BS.A mi samo o siemensu.Ne mogu dati neko objektivno mišljenje jer nisam nikada koristio BS phone.Ali po onome što vidim niti me ne privlače.daleko od toga da oni nemaju svoj komadić tržišta.ali,kažem-->ništa special.
Bili su dobri, bar meni, prije dok je bio siemens samo, al ovak su postali malkice iza vecine konkurencije... Svidio mi se jedino el71, al ni on nije nista posebno...
E,da taj phone može proći.Onak,osrednji..
Ovi bi jos mogli biti dobri, jedan muski, jedan zenski...
BenQ-Siemens SL91
BenQ-Siemens SL80
Izgledom da.
bs nevalja zaništo to nije nikako best buy to ti suduiš prema subjektivnim dojmovima u hr. je nokia i se best buy, oni proizvode skuplje mob. i jeftinije za nas koji si nemožemo priuštit.
Ma SX1 je apsolutna legenda....A ovo za da na S modelima ispadaju tipke nisam čuo iako mojih par frendova ima s modele i to stare po par godina...možda si baš potrefio...REkao sam da ću si nabavit SL45i samo da ga imam doma,a to ću i napravit samo ako ga uspijem pronaći i ako će mi ga tko htjet prodat...
Oprosti,ali SE i Nokia u usporedbi s BQS nemaju veze s Best Buy......,a ovo da nevalja nizašto neću ni komentirat,onda su i SE i Nokia nizašto....
Jeli ti znaš uopće što je best buy?
Ako je mobitel kod Nokie jeftin, očekuj 4 MB memorije bez proširenja, CSTN ekran, i eventualno neku CIF kamericu... Dakle, mobitel je kod njih jeftin zato što nema ništa, a kod best buy mobitela dobiješ puno za malo novaca.
I to nije moje subjektivno mišljenje, to je činjenica. Dovoljno je da pogledaš specifikacije navedenog uređaja.
Post scriptum: Nađi si instrukcije iz Hrvatskog jezika!
Istina,ali ipak meni je EL71 za razliku od S65 veliki napredak,jer ima mp3 i bolju kameru i veći ekran i rezoluciju...
@gun_rider:Ajde se smiri imaš 10 postova i mjesec dana si na forumu i puno toga neznaš.Nemoj se svađati jer ti je to najbrži put da bananu pobereš
@Smogovac:Ajd nemoj odgovarati na provokacije,znaš da nema smisla...
Imao sam 2 Siemensa,i dosta ih isprobao,i mogu reći da mi je žao što su u ovakvoj krizi kao kompanija. Ja sa MT50 i sa S65 nisam imao ama baš nikakvih problema,a svakog sam imao po cca 2 godine. Još ih imam doma i obadvojica najnormalnije rade. Benq-Siemensa nisam imao,ali par frendova iz škole ima C81 i mogu reći da mi je mob super za tu lovu. Ima mp3,1.3Mpx kameru,RS-MMC utor,ekran kao na mom S65... I sve to za manje od 1000kn. Baš u njihovom stilu,Siemens je oduvijek bio best-buy,a i BS je nastavio tradiciju. Od novijih modela mi se sviđaju EF81 i SL91,odličan dizajn. 6280 sam platio 3000kn,a siguran sam da bih kod Siemensa/BS telefon s tim funkcijama dobio za barem 500kn manje. Volio bih da se Siemens vrati,odmah bih nastavio biti njihov stalni kupac
Ovo tema nema više smisla. A neki će zbog vrijeđanja zaraditi i kaznu.
:closed: