ja sam metar i žilet... mislim oko 162.... dugo se nisam mjerio, ali baš nisam ni rastao previše ;D
Printable View
Osječam se visoko :) ja sam oko 178 :p
malo smo otišli u oftopic..
uzela sam ga jer mi se jako svidja glumica kojoj je Jolie srednje ime. :D
A kad sam se regao bio sam impresioniran tim OS-om... ali sam shvatio da je preglup nick pa čekam prvu izmjenu nikova :klap:
i ja cekam da mi maknu ovo 01... malena mi netovski nick zadnjih 8 god pa ga nem ni mjenjala....
hebga. moj nick vjerojatno nije tesko za skuzit.Prvi mob kupio c35i,pa kad sam 2005 otkrio ovaj forum postao lud za modanjima siemensa itd.A za to mogu zahvalit cijeloj ekipi na ovom forumu koja me je zarazila jos 100x vise za mobace:)
Hvala vam ljudi od srca,ova bolest je neizljeciva:)
radim kao vatrogasac pa otuda ovaj nick, a i studiram nešto slićno... zovem se Goran :spin: :spin:
ima veze sa kompom jelda...
marXium ime jedinstveno neznam sto znaci
Rospaya ne znaci apsolutno nista, trazio sam na googleu nekakvo znacenje, no izgleda da sam izmislio posve jedinstven nick :). Do prije par godina nije davao niti jedan rezultat na googleu a danas je vec 12 000 :).
Ljudi ga najcesce poistovjecuju sa rospijom...
...think :rolleyes: ...
Maniac - Manijak (to kao netko nije mogao skontati...:) )
Malo sam blesav i to je to...
@malena01
to je fora sto si toliko "visoka"... Uvijek su najljepse cure bile i medju najnizima (bar po meni), tak da ti je visina prednost...
Pozdrav
Ma tvoj nick je meni davno zapeo za oko ;) a francuski sam učio u osnovnoj 5 godina :love:
................a.....ta glumica, jel ti se baš jaaako sviđa? ;););)
Inače, moj nick je lik iz serije Jelenko, onaj policajac, sporedna uloga, glumio ga je Ivo Serdar. Eto, kad sam se registrirao na forum pogled mi je poletio na policu s knjigama i upade mi u oko knjiga iz djetinjstva, a time i serija, pa puko tako bezveze ;D
leteća... zato jer sam nekada bila dosta high :notooth:
a nan.. nije OPATICA!! :p nan je skraćenica od mog imena ---> natalija :) :kitty:
LOL..."Leteća opatica" BWAHAAHAAHAHAHHA
A moje...a ne znam...malo sam se zajeb'o sa ovim Maca dijelom ;D
Prvo je bio Tomica, pa Tom'cA, pa Tom'cA T., pa Tom'caT, pa T-Maca(n), pa je sad T-cat :rotfl: Bolesno i bezveze i ne znam koja je fora sa tim nickovima :)
Eto tako. Nekad daaaavno, na BBSovima i slično, tako sam se zvao. I ostalo, evo ima valjda već 15ak godina...