Da,ali ja nisam nikako koristia p2k ili bilo koji drugi program.Mogu li te postavke promijeniti nekako drugačije a da nije preko p2k programa ili nekog sličnog programa.Mogu li te postavke promijenit na mobu?
Printable View
LeaderGL FlexEditor, sa ovim programom mozes puno stvari napravit na e1000.
Ali prije toga skini motorola PST tools, instaliraj, spoji mob, komp. ti javi da je nasao novi uredjaj i onda mu mjesto za drivere stavis od motorola pst tools i tako ti mora naci par stvari, nakon toga upalis ovaj prvi prog. i kliknes "normal" nakon toga "load flex from phone" i onda vidis sto je ukljuceno i sto se moze ukljucit.
Imam E1000 i kupio sam BT.Spojio sam ih zajedno i vidio listu podataka koje se nalaze na mobu,ali nigdje ne mogu vidjeti direktorije "teme" i "igre i programi".Želim staviti neku temu i igru ali ne znam u koji direktorij da je stavim,jer mi u nijedan direktorij ne prepoznaje. HELP!
normalno da neće, vjerujem da koristiš bluesoleil..
Igre ti se ne instaliraju tako, preko file transfer service-a nego object push service..
http://public.globalnet.hr/%7Emsinko...e/BT_upute.htm
Da točno.
a.k.stvarno nice stranica za one koje to muči.:klap: :klap:
Ja već imam problema kod onog koraka za prebacivanje igara,jer kad kliknem desni klik na ono di piše send object meni se ne pojavi onaj dijaloški okvir di odaberem koju igru da prebacim,a uz to mi piše connection failed.EDIT:Uspjelo je!
imam e1000 vec skoro godinu dana i nisam bas nes previse radio na njoj.pa me zanima par stvari:
1.koji mp3 player mogu koristiti u njoj [jer mi se onaj defaultni ne svida] i gdje ga mogu skinut i kako najjednostavnije instalirat.
2.kak da napravim folder na kartici da mi se vidi u my items
3.jel se ikako moze iskljucit zvuk slikanja kamere? ili bar promijenit
4.mijenjanje skinova i gdje mogu nabavit skinove
trazio sm topice gdje tosve pise, ali nazalost ili nisam mogao naci ili se nisam snasao...
pa ako vam se neda opisivat, dajte samo linkove.
hvala na odgovoru. :D
sve što tražiš imaš na modmymoto.com u download sekciji..
a 3. kako nemožeš iskljuičit? ako je kao na svim motorolama, uđi u postavke kamere i tamo imaš shutter tone..