whatever coma....btw pripremi si palac za stopanje do Aquariusa= Citat =:
Poslao: coma_zgb
da u torbici srebrna maska jako dolazi do izrazaja
Printable View
whatever coma....btw pripremi si palac za stopanje do Aquariusa= Citat =:
Poslao: coma_zgb
da u torbici srebrna maska jako dolazi do izrazaja
:lol: :lol:
sve maticne od 2001 godine 100%podrzavaju IrDA..samo finta je u tome sto ju moras aktivirati u biosu i nist drugo!!!= Citat =:
Poslao: dj_velja
..frend je imao problema s tim irda na maticnoj. pitanje je dal ce andreina maticna prepoznat taj kabel, pogotovo ak nema xp windowse
kaj se odma furis, to je bio samo komentar koji je istinit, zasto mob koji je lijep i ciju masku mozes promijeniti za 100kn naruznjivati sa torbicom= Citat =:
Poslao: andrea
whatever coma....btw pripremi si palac za stopanje do Aquariusa
ne furim se
maska košta 250 kn orginal, i nema druge za taj mob, samo 3 boje koje su jako slične
držim ga u torbici i onda ga stavim u futrolu tak da se ne izgrebe...
dovoljno?
koja si ti streberica-cuvas mob da ti se ne izgrebe..ma potpuno te razumijem, pa i ja sam si isto kupio -samsonite torbicu-90KN--->al sam pozalio kaj sam je kupio, jer mob u 99,7% slucajeva drzim u desnom jeans dzepu:)...mislik kaj ce ti torbica-ovak kad je u dzepu ima 'grijanje' i nadohvat ruke je..:)))
ne nosim hlače sa džepovima...a i da ih imam smetao bi mi. Tak je moja frendica u zadnjem džepu furala mob pa joj je pao u wc školjku. ja ga imam u torbici, a kad sam u bircu on stoji na stolu u svojoj torbici...
znam da maticne podrzavaju, ali mislim da ce bit problema ak nema win xp= Citat =:
Poslao: vjeko
sve maticne od 2001 godine 100%podrzavaju IrDA..samo finta je u tome sto ju moras aktivirati u biosu i nist drugo!!!
@velja evo ja sam trenutacno na 98osmici pa mi radi
neznam. frend je ima 98 i ne radi mu.
dobro al ajde sad malo o Nokii ovdje...
ma nemas kaj vise o njoki, jer u funkcijama nema nis novo osim TCP/IP
mogu napisati da sam jako zadovoljna....mislim da ću ovaj mob zadržati na duže vrijeme....uvijek je tako samnom i s nokiom....teško se odvajam od nje....hehe
btw htijela sam se anketirati u anketi najlijepša nokia, i nema moje 6220 ....šteta...:o :( :)
btw- znate li nešto o novoj nokiji s preklopom? ima tko sličku?
to ti je prototip izradjen samo za film..al postoji posebna varijanta-umjesto mobilnog uedjaja unutra je spiglo i sat..
-u kojoj si ulici kupila maskicu??
heinzlovoj...u mobisu....mislim da sam to već napisala....jako ljubazan gospodin me uslužio.....za veliku pohvalu...