Odostraga je prva liga a sprijeda i nije bas za pohvalu...
S obzirom da je walkman i dolazi u ovoj boji + specs, od mene ce dobiti svakako prolaz!! :klap: :klap:
Printable View
Odostraga je prva liga a sprijeda i nije bas za pohvalu...
S obzirom da je walkman i dolazi u ovoj boji + specs, od mene ce dobiti svakako prolaz!! :klap: :klap:
Tipkovnica izgleda nespretno,inače izgleda ok.
ma super je fon,samo da dođe što prije :p
kljukica to ti je spoj k550 i w850, pricekaj njega i taj kupi :thumbup:
meni se jako svida i bas me zanima cijena!
trebao bi biti malo skuplji od k550 jer se dobije kartica i slusalice malo bolje... kad dode kod nekog u paket nebi trebo biti skuplji od 1500-2000kn.
onda cu prodat oba ova svoja SE ik kupit taj :thumbup: ali mislim da nece bit ispod 1800 u paketu...
ma bit će oko 2200 ziher,kao što sam rekao i za w880 ja reko 3500 oni ne,ali i je 3500 uvijek je tako,novi modeli su mjesec dana ono skupi a onda cijena drastično padne
da al kad će doć
da al ja brijem da ga neko vrijeme uopce nece bit u paketima nego samo pretplata
nemora znacit....vidis kako je k550 odma doso u komplet u teletini, iako u vipu jos nije ali ga imaju ovako..
a uvijek imaš u zg-u par dućana koji nude samo uređaj
U Srbiji je davno izasao i bila je cena 265e,sad evo prodale se sve zalih pa ga trenutno nema,verujem da ce ga uskoro dobiti ;)
i kada se ocekuje ovdje u RH? bas me zanima zvuk i jacina zvucnika!
evo ga, skup je :cry:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=500141
morat ces k550i meni prodat :cry:
2500 pa i nije bas tako strasno ja mislio bit ce vise.mogu se okladit da ce pocetkom 7 mj biti 2 milje na crno ak ne i jeftinije
pocetkom 7 mjeseca ce u vipu biti 2000kn a na crno 1300-1400
pocetkom 7. mjeseca ???????????? :nono:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=500141
ja ga planiram uzet, ali u t-mobile, samo ću prebacit sa simpe na pretplatu... neznam zašto ga još nema... ima ga VIP, ali T-Mobile nema...
sve mi se cini da ovaj mob ko i w810 nikad nece stici u komplete... i da mu cijena nikad nece past ispod 2000kn...a ovako je pre skup...
Imam w810i na kojem trebam novi ekran jer mi je pukao... tj. ne ekran nego sliku ispod ekrana....
E sad neznam kolko bude to koštalo pa imam par pitanja...
Mogu nabaviti w610i za 1000 kuna pa me zanima:
koji je mob bolji... dal w610i konkurura u svemu w810i-u?
I dal bole prsti kad se piše poruka od takve tipkovnice...?
Koje su bitne razlike?
konkurira itekako po svemu W810.i ja ga mislim nabaviti,jos se razmisljam.
jedino me i zanima kakva je ta tipkovnica za koristenje!?