nisam ni ja :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Onyx
nisam ni ja :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Onyx
hvala, hvala :)
odlična stvar:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Svaka čast na ovome.
Hvala care!!Zbilja korisno,a još čak i radi!!:thumbup:
Radi i u BiH.Hvala na linku!!Pozdrav.
Odlično,drago mi je zbog toga.= Citat =:
Izvorno postao Lexxon
sve je ovo super:thumbup: , ali zašto treba ovoliko vremena da mi dođe sms
Evo i ja bas probao poslati sada i vec par minuta ne dolazi sms.,Moje misljenje je da sto vise ljudi to bude koristilo to ce poruke sporije stizati.,:comp:= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
Vjerojatno je guzva danas (pa gdje ste svi našli slat poruke isti dan ;D ).Drugi razlog nikad nisam sreo.
ni ja nisam dobio poruku za aktivaciju...
Zakon stvar, meni osobno neče trebati jel nisam neki EsEmEser al če sestra bit oduševljena ... ;D
cekaj,pa ima i nekakav nas server adri.ams...ili tako nesto... sad nesto nisam siguran ali bilo je o njemu na iskonovom portalu ili indexu... jos sam ga i isprobao i sve bilo ok.
ali zaboravio sam na kojoj je stranici.
uglavnom radi na principu,imas 80 znakova za sms,ostalo je za reklamu...
ni ja, ali mi sve radi bez problema...:)= Citat =:
Izvorno postao seha
sad mi radi
Evo sada probao i ne ucita uopce stranicu,nadam se da je privremeno.,:comp:
radi, malo sporo dolazi sms...
nece mi puno trebat ali fala svejedno!
:thumbup:
Kod mene samo izbaci poruku: Wadja Mobile Profiles: The page you requested was not found,kako kod tebe radi?= Citat =:
Izvorno postao reno666
Evo baš sam probao da vidim jel će i meni zezat ali nikakvih problema nema-koristio sam FireFox 2.0.
I ja koristim Mozillu 2.0,problem je bio sto sam imao stranicu spremljenju u bookmarksu kao http://www.wadja.com/main/ i kad sam pokusao otvoriti nece pa nece,bez ovoga main,otvori bez problema.,:comp:
Poslao ja poruku sam sebi, čekam, čekam i čekam još malo i ništa.
Danas mi radi. Puno hvala, Sms Freak! :thumbup:
u prosjeku 2 od 3 poruke mi pošalje
rego se ja,a niti sam dobio kakv mail ni sms za aktivaciju zapravo ništa.:rolleyes:
Mini radi normalno sve do sad sam navise cekao cca 15 sec.da mi dodje poruka.Pozdrav.