Sta na kraju jel uracunato u 85 kn mjesecno i poruke ili samo pozivi ? Dali netko zna?
I da bi se prebacio na svalersku tarifu ili kikiriki moram otici u neki tele2 centar? Ili se da srediti preko SZK?
Printable View
Sta na kraju jel uracunato u 85 kn mjesecno i poruke ili samo pozivi ? Dali netko zna?
I da bi se prebacio na svalersku tarifu ili kikiriki moram otici u neki tele2 centar? Ili se da srediti preko SZK?
moras otici u centar... a za ovo prvo neznam
Uracunato je sve, ja sam ju u petak uzeo:klap:
Sto se svalerske tice, cini se da poruke nisu ukljucene. Probaj provjerit sa kalkulatorom.
Uključeno ti je sve osim inozemnog roaminga. Za aktiviranje tarife moraš potpisat novi ugovor.
a meni su rekli da 100% nisu urcunate poruke i uzeo sam kikiriki...
Ja sada vise neznam zvao sam par puta i nekad kazu da su ukljucene a nekad da nisu, jako mi je to vazno jer ako nisu uzeo bi kikiriki tarifu..
nemogu vjerovat ..
ima netko svalersku tarifu? Ako ima neka na racunu pogleda dali placa poruke ili su ukljucene?
Thanks
Na stranicama jasno piše na više mjesta da su uključene poruke.
"(iznos koji u cijelosti možete iskoristiti na sve pozive prema svim mrežama i SMS poruke osim roaminga)"
"Razgovaraj po 0,85 kn / min i iskoristi minimalnu mjesečnu potrošnju od 85kn na SMS poruke i pozive prema svim mrežama, osim roaminga!"
Ja sam je uzeo prije par dana, sve je uključeno (osim inostranog roaminga).
Sta se vise ova tarifa nemoze aktivirati? navodno je do 31.3? isto kao i kikiriki?
Gdje ti vidis 31.3.! Mislim da su maknuli taj uvijet. Najbolje pitati u SZK, a imas i ovu Knock-out tarifu:
"KNOCK-OUT pretplata dostupna je samo bez kupnje mobilnog telefona, uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kn (uključeni svi pozivi i SMS, osim roaminga).
Korisnik može razgovarati prema svim mrežama u Hrvatkoj za samo 0,49 kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25kn/pozivu). Cijena SMS poruke je 0,29 kn/poruci.
Postojeći korisnici mogu prijeći u KNOCK-OUT tarifu samo ako nemaju obvezno trajanje ugovora."
Uf uzeo bi knock out tarifu odmah ali imam obavezno trajanje ugovora :(