rofl ak ja znaci kupim mob sutra i odma od tam posaljem mejl mogao bi vec u petak ocekivat kod :D
brzi su s time da mejl iz tekoma ide u nokiu pa iz nokie u tcom pa tek tebi :D
Printable View
rofl ak ja znaci kupim mob sutra i odma od tam posaljem mejl mogao bi vec u petak ocekivat kod :D
brzi su s time da mejl iz tekoma ide u nokiu pa iz nokie u tcom pa tek tebi :D
Pa ljudi moji nije uopce problem naci unlock code za bilo koju Nokiu kupljenu bilo gdje!!! Ima na netu Nokia GSM IMEI based calc-unlockera koliko hoces, problem je samo u tome sto ti nece priznat garanciju ako ih ne zahebes na takav nekakav nacin pa onda taj unlock bude "legalan" te tako ne izgubis garanciju.....
Pogrešno,sve novije generacije Nokiještina poput:
1110i,1112,2310,2610,5200,5300,6270,6280,6288,7373 ,7360,7370...(neznam sve modele napamet) se uopće nemogu otključati sa tim kalkulatorima ali postoje metode a neke od njih se još uvijek nemože otključati uopće http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34635
_
Može li mi netko odgovoriti-npr. kupim 6131 u Simpa paketu za 1900kn. Mogu li očekivati da ću dobiti kod ili ne?
6131 je bb5, znači ovako ju nije moguće otključati.
Za Simpa pakete neznam dali vrijedi isto pravilo ali pitaj ih na t-mobile@t-mobile.hr
i 6131 sad košta 1798,00 kn samo uređaj a i Simpa paket ;)
@moby : ako kupiš u simpa peketu tu ne nude usluge otključavanja jedino ako ne smuljaš nešto kako je obješnjeno u postovima prije... ali ako hoćeš ić na sigurno onda kupi kao sam uređaj... samo u tom slučaju nećeš dobit simpa karticu s 500kn na računu...