bhehe= Citat =:
Poslao: tomo
ćelavi...pa to nije mačak ,to je gepard heboteeee...
Isprobavao sam makro na fotichu pa je ispao velik.
Ali i inace je ogroman, mislim da ima 8 kila, a nije debeli. Dobro, malo je bucmast ali onako atletski bucmast :)
Printable View
bhehe= Citat =:
Poslao: tomo
ćelavi...pa to nije mačak ,to je gepard heboteeee...
Isprobavao sam makro na fotichu pa je ispao velik.
Ali i inace je ogroman, mislim da ima 8 kila, a nije debeli. Dobro, malo je bucmast ali onako atletski bucmast :)
gen....dobre su ti živine...ninfe ne volim jer krešte. pas je prekrasan......
pa ne krešte sve nimfe.... moja ne. (to je valjda zato jer ju niti ne čujem, nije u kuči nego u garaži)
Moja nimfa ne krešti, uspio sam je naučit da pijuče, jedino kad čuje druge ptice izvana onda se zna zaderat, ali je to vrlo rijetko...
ja sam imala dvije ninfe i obadvije su kreštale, užžžžas.
imala sam i kanarinca kad sam bila mala, ali sam ga pustila iz kaveza.....ah šta ćete dijete.....
floorkilla- u garaži.....? a jadna...:(
da tam u jednoj prostoriji pokraj garaže su i nimfa i zamorac. dobe jest ujutro i navečer i bok.
a jadni. pa kakav si to ? kaj da ja tebe tak zaključam u garažu i dođem te vidjet samo kad ti donosim hranu. sigurno nebi bio sretan.
pa bili su oni nekad u kuči......... kad sam bio mali...
ali jednostavno stara nije mogla više izdržat snjima stalno je morala čistit od njih šta bi izbacili iz gajbe....
a ti mali vragovi nikak da crknu imam ih več jako dugo....
ovo je prestrašno killa kaj govoriš, fakat rijetko viđena okrutnost prema životinjama - daj ih rađe pusti na slobidu...
i ja bi kreštao do smrti da me imaš... ;) ;D= Citat =:
Poslao: andrea
ja sam imala dvije ninfe i obadvije su kreštale, užžžžas.
brle nesto si brzo doso mado, off topic hehe
...ljepo da si im prepustio obroke...;)= Citat =:
Poslao: flOorKilla
da tam u jednoj prostoriji pokraj garaže su i nimfa i zamorac. dobe jest ujutro i navečer i bok.
pitaj tomu kako mu je bilo - odma se neredu požalio da jede juhicu za lijek nakon moje vožnje... ;D
ko ja sam okrutan prema životinjama?! pa nek uopče budu sretni da ih hranim.....
i njima je tamo sasvim dobro.
ti si meni tak smješan...svaka ti čast killa....ali nemoj tako prema malim životinjicama...postupaj s njima tak kak voliš da se postupa prema tebi.:( :-/= Citat =:
a ti mali vragovi nikak da crknu imam ih več jako dugo....
ma to sam ja samo tak reko........ ja njih jaaako volim i igram se snjima svaki dan. ......... dobro, svaki drugi...... mislim...... kad me noge odnesu u garažu........
znala sam ja da ti njih jako voliš. trebaš si psa nabavit.
ja biiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! al stara neda.........
al jednog dana svakako...... onakvog malog slatkogaaaa...mmm......njam.......
Mislim da je ovo veča okrutnost.= Citat =:
Poslao: whiteboy
daj ih rađe pusti na slobidu...
tek sad vidjeh tvoj postek...bi istina, kreštao bi, ali ja bi bila glasnija:D :cool:= Citat =:
Poslao: whiteboy
i ja bi kreštao do smrti da me imaš... ;) ;D
čekaj, a kaj ak ga dobiš za rođendan? pa kaj onda stara može? to je poklon....:) ha?= Citat =:
ja biiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! al stara neda.........
al jednog dana svakako...... onakvog malog slatkogaaaa...mmm......njam.......
@brzi...lol......
treba se brinuti za pesa........ puno puno više nego za ove male divljake.... tko če to....
al želja mi je imati psa i naučit ga da se vozi samnom na motoru
kad ti je ročkas?;)
haha :)
(inače, roškas mi je za cca 3 tjedna :) 7.2.)