K800i je bolji
:freakout: :freakout: >>>bolja kamera,više memorije,dimenzijama manji<<<:freakout: :freakout:
:confused: Kak možeš uspoređivati ta dva moba:confused:
Printable View
K800i je bolji
:freakout: :freakout: >>>bolja kamera,više memorije,dimenzijama manji<<<:freakout: :freakout:
:confused: Kak možeš uspoređivati ta dva moba:confused:
Zakaj ih nebi mogao uspoređivati?!? :)
Ti si sad naveo K800 kao da mu N70 nije ni do koljena, a zaboravio si da je n70 Symbian...istina, i ja bi radije uzeo K800 radi kamere, dimenzija i slično, al to je zato jer mi ne treba smartphone...inače, kad bi uspoređivali funkcionalnost, Nokia šiša K800 samo tako! :thumbup:
nokijina prednost je samo u symbianu,a sve ostalo je daleko na strani k800.
Kad već kupuješ onda izdvoji još parsto kunica i uzmi Nokiu N73 a ne N70.
Preporučujem svakako Nokiu jer su pouzdaniji i kvalitetniji i drže cjenu za razliku od Sony Ericssona. Sony Ericssoni brzo gube na cjeni i postaju komercijala.
Uzmi k800.N70 polako gazi vrijeme.Izašla je poslje njega cijela hrpa n-aša(n80,n73 itd)
K800 je ok jer je jeftiniji od N73 ali dok kupiš M2 karticu koja je dosta skuplja od minisd ispadne te isto
ako ti ne treba symbian uzmi k800i
Ljudi kakve nebuloza pricate, pa 1GB M2 dode 298 kuna i ako je to tako skupo onda stvarno ne znam s obzirom da je kartica nedavno tek izasla...
K800 je dosta jeftiniji od N73 pa kad kupis karticu za njega opet je puno jeftiniji od N73 gdje i za njega moras uzeti karticu...