jednostavno ako vam smeta isključite tu opciju u CP-u i to je to.
Printable View
jednostavno ako vam smeta isključite tu opciju u CP-u i to je to.
ne smeta mi. uopce se ne zamaram takvim stvarima.
Floorklla je rekao najpametniji odgovor ovdje..
A što se nedosljednosti tiče; "duneta sapis si cuneta lagis" :)
Ja vidim sve. I nevidljive. Bwuhahahahaha! :evil:
a otkad ti to WB, ponovo "vidljiv" ?? Šta te malo zasmetalo to što su te ovdje prozvali zato što si otvorio temu a u biti si "skriven"? ;D ;D
BTW: meni to tako svejedno tko je "vidljiv" a tko "nevidljiv"...
koga briga,dok god na forumu mogu nekome pomoći ili tražiti pomoć,ili jednostavno ubiti vrijeme,tako mi je svejedno jel netko vidljiv ili ne. to je privatni izbor svakog forumaša...
Svakome po vlastitoj volji. I shto josh rechi na ovu temu?!
Ali ga vi drobite svi i nemate pojma šta pričate! Jel se vama kada dogodilo da u jednom danu dobijete 80 PM poruka i sve tipa banalnih pitanja kako instalirat recimo drivere za mobitel (konkretno za motorolu) a na forumu na najmanje 20 mjesta objašnjeno!? Ako ne odgovorim na pitanje, pada mi reputacija na forumu, volim pomoć i uvijek pomognem, ali da ja sad 80 puta idem slat u jednom danu isti link ili nešto, mislim i da bi i najizdržljiviji član popizdio!
Dajte se skulirajte i ne vrijeđajte druge članove koji su tu opciju uključili samo za dobrobit, a ne da bi se kao pi.čke sakrivali!
I ne planiram je nikad isključiti. kad mi ljudi prestanu slati toliko poruka, onda je iključim, a kad mi opet počnu slati onda je uključim i ja to tako radim!
Nekad me zanima dal je user online da mu pošaljem PM recimo na koji mi je potreban odgovor u kratkom roku (ipak sam na modemu, a vrijeme je novac kažu).
A nekad je ok vidjeti kad je user bio zadnji put online, pa za slučaj da ga nešto trebaš da znaš kad bi ga mogao očekivati ponovo na forumu... (kad recimo nije hitan odgovor).
Iz ovog se može razviti debata, ali svejedno, meni nevidljivost ne donosi ništa dobro..
EDIT:
E i to sam zaboravio, onaj tko to ima uključeno za mene nije pi*ka da se razumijemo :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ja ne vidim da je itko išta loše rekao; neki su samo ukazali na činjenicu da je pokretač teme ujedno i jedan od tih o kojima govori; sad - svatko ima svoje razloge, ali je nadasve zanimljiva činjenica da ljudi nekad sami sebi uskaču u usta.. :) Što se tiče slanja poruka na PM, doktor je i sam jedno vrijeme u svom sigu imao jednu zamolbu (koja je bila na mjestu, ako to čovjeku već smeta, iako ne znam tko bi normalan slao svoju anamnezu bilo kojem članu ovog foruma :lmao: ) pa je evolvirala u tirade protiv "..Cece, Mece i ostalih" :fried:
A ako se netko želi isključiti, osobno - nemam ništa protiv. :)
eto, ja sam invisible, razlozi; danas dopodne sam imao 135 PM ova, tokom dana se nakupilo na 150, pobrisao prije nego me je netko upozorio. sad ih imam 13. dakle, kako je netko rekao, ne vrijedi ni kad si invisible. al pokušavam, trudim se :D
...kako je ovo debelo otišlo off najbolje da se tema ugasi...
Tema je lockana i tako ostaje!
Ponajprije iskopana je iz ropotarnice povijesti foruma.
Nadalje, raspravama oko privatnosti nije mjesto u javnome dijelu foruma.
Kolicina off topicnih postova koje je generirala ova tema je golema (vise je off topic postova u temi od onih koji imaju makar ikakve veze sa temom), sto se pogotovo s obzirom na cinjenicu da se tema ne nalazi u chataonici ne moze tolerirati.
Posto je bilo prijava super modovima i adminima i primjedbi na zatvaranje ove teme, navedeno je razmotreno i tema ostaje lockana!