...al usporedi npr. moje slike sa slikama ST55-ice...veeeelika razlika...
Printable View
Tako je. SX1 kao i ostali smartphone mobiteli su svi na istu foru tako da ne može jedan biti loš drugi dobar. Svi su jednako dobri/loši. Neki imaju malo više neki malo manje programa ali sve je to ista stvar. Tako npr. na SX-u 1 postoji direktorij Nokia u kojem se sve sprema. Nokia je napravila series 60 platformu i proizvođdači su shvatili da je to dobro i nisu išli izmišljati toplu vodu= Citat =:
Poslao: Eminem
...a SX1...dobro,to je smartphone,al ima puno bolji ekran od ST55...a ja ST55 ne svrstavam pod Siemense jer nije čistokrvni Siemens...
Istina, ogromna razlika.= Citat =:
Poslao: Eminem
Međutim nekako mi je draže imat kameru u samome mobitelu, al to je već osobna stvar.
Ali eminem, dal si ti vidio kako fotografije izgledaju na ekranu ST55? Kamere u mobovima su prvenstveno za mms i e-mail, a ne za profesionalno fotografiranje.
tako je. kamere na mobu su prvenstveno namijenjene za mms i mail, a svakako dobro dođu. I mislim (barem meni osobno) je puno bolje imati integriranu kameru, nego kao dodatak mobitelu...
..."gen",vidio sam...ljudi,razumijem vas ja,al onda recite o čem se radi,tj. dal je u pitanju izgled slike na mobu il na kompu...:beer:...
...i molim vas da ovaj thread ubuduće bude za raspravu o slikama na MC60...thnx...