poslat ce ti sigurno...= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Printable View
poslat ce ti sigurno...= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
@killa
ee, stvarno neznam, nisam ja to hakiro, nego kum iz šabije, hehe bad boy!;)
proguglaj malo , iako neznam koji pojam bi upisao!
evo išao sam na ebay.de postavit ponudu za jedan mobitel. cijena mu je 25€. piše mi da mogu stavit najmanju 26€. ja stavim 26€ i kad hoću potvrdit ono mi kaže da je netko već ponudio više i da moram ponudit bar 27€. ja ponudim 27 i oću opet potvrdit ponudu i ono mi kaže da moram ponudit 28€ i tako sam išao do 40€. kako netko zna da ja nudim pa ponudi svaki put sekundu prije mene??? jel možda ima neki mehanizam koji ne da nuditi male svote?? zašto bi mi onda reklo da mogu ponudit recimo 30€ ako ne mogu?? to mi se događa na dva artikla. isto sranje! jel netko zna gdje zapinje i šta krivo radim. ne znam njemački pa baš ne znam ni šta klikam ali se snalazim sa firefox translator ekstenzijom.
edit: ja mislim da sam uspio napravit bid. čini mi se da je ovaj jedan namjestio da kupuje sve do 80€. kad netko stavi više od 80€ automatski ga premašuje. sad sam ponudio 80€ i čekam...hehe...ima još hrpu dana...sigurno će me netko prestić. a možda i neće...hehe...
evo šta me sad zanima; npr ako najveći bid bude mojih 80€ a taj mob vrijedi 160€ jel ga on mora meni prodat ili može reć "to mi je premalo, odustajem od prodaje"???
To znaci da je vec neko unaprijed stavi 50€ . Tako kad ti svaki put dizes automatski ti pise da moras dati vise.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Btw. u ostalo da vam kazem trik. Nesta stavis na eBay i frendu kazes da prati tvoju aukciju i da ti dize cijenu. Manje vise se to radi na eBay-u. To su stare fore koje dan danas puno love donose..:wave:
= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
to ti likovi stave maximum bid pa tako ebay automatski biduje za njih... moze ti lik reci da je premalo ako pored cijene pise 'reserve not met' ... ako nema toga onda high bidder pobjedjuje...
zajebo si se, sigurno ce te netko prestici, ja sam tako izgubio 6-7 aukcija za svoj telefon jer me netko uvijek par minuta prije kraja outbiduje...
a jel se moguće iz Hrvatske registrirat na PayPal a napisat da si u nekoj drugoj državi??
jer kad se registriraš na PayPal tamo di se upisuju podaci možeš izabrat državu u kojoj živiš i tamo postoji Hrvatska u spisku. Jel se ja mogu onda registrirat ka npr. Njemac a napisat da živim u Hrvatskoj i onda plaćat preko PayPala???
ajde ljudi jel netko to pokušao???
jel moguće da se ja regam na PayPal iz Hrvatske na drugu državu???
ja mislim da se nemoze... jer bi to onda svi radili....
Bok,
možemo mi netko reći koji je već kupovao preko ebaya što mi je potrebno ?
sada kada je paypal i u hrvatskoj, šta trebam napraviti točno da mogu kupovati preko paypala, dali mogu preko visa electron kartice ?
hvala
mozeli mi tocno neko sve rec o tome-gdje se registrirat,gdje kupovat...tj koja zemlja...mozda i koji savjet,jer sam potpuni amater...unaprijed hvala,ako vam nije problem,da mi odg na ovaj e-mail: vitomir_pasalic@net.hr