Ma sjajni su kao i uvijek!! :) :)
Printable View
gotovo je... Baš mi je žao... No i nama se mora jednom desiti.
Je.. ga! Ubise nas Francuzi, ali doslovno!
Ha ha... Smijesno je bilo... izgubili smo... Pokvareni Rusi...
Ovo prvenstvo mi je skroz bezveze jer smo jednu utakmicu izgubili i u banani smo skroz:(
Ja cu samo rec da doci ce prvenstvo i k nama i nasi ako budu imalo pametni slozit sve da ide na ruku nama,madarima i dancima,jer ovo je ne ocito da je namjesteno vec sramota za jednu takvu organizaciju.
Evo odgledao sam snimku njemacke i spanjolske,pa to je sramota,spanjolci su trebali dobit ne 1 vec 10 razlike,kakvi su to sve faulovi pustani od strane njemaca,ja mislim da bi se nasi potukli u 1. minuti s njima,koliko sam skuzio komentatora na sat. oko 45% faulova je bilo prema licu ili opcenito glavi.Lino je trebao fino povuc igrace i bojkotirat tekmu pa nek nas zapamte zasto jer onakvo sudenje onakvo namjestanje,pa to nije sramota vec uvreda za sve igrace svijeta rukometa a i nas gledatelja,krenuvsi od organizacije.Al neka doci ce oni k nama,samo da nasi budu pametni i prime pomoc od svedana,danaca i madjara.Pa zasto nebi mi s njima podijeli medjusobno mjesta.
To vam je tak.Nisam vidio smrdljiviju repku od Francuske.Ne zato sto su nas izbacili nego zato sto se na zadnjih nekoliko priredba doslovce zguze.Jedno je sigurno..ovo je velika nepravda..sjetite se Dominikovica i crvenog kartona...a koliko su oni imali iskljucenja????a kako su tukli i udarali.Zao mi je Davora..prvo doping afera pa sad i ovo.Mrzim Francuze..pocevsi od onog crnca(da se drukcije ne izrazim) Abaloa do Karabatica.Sorry ekipa...al jos sam pod dojmom.Iako padne i neki ban zbog rijecnika....Mrzim Francuzeeeeeeee!!!
Dao Bog pa bili cetvrti
Evo gledam na live prijenosu, igraju na produžetke (trenutno početak drugog), jako je oštra ogra i s jedne i sa druge strane, Omeyer brani ali Fritz također.
Njemci su jako dobri šteta što mi nismo bili takav protivnik protiv Francuske.
A eto jedan los dan i sve ode u ku...Glup je taj sustav.Al bitno da smo osigurali kvalifikacije za OI.Steta za medalju ali i bez nje pokazali smo da igramo najbolji i daleko najljepsi rukomet na svijetu.
Njemačka je u finalu
bemti svabe kako su ih sad u zadnjim minutama suci izguzili u finale da je to za poludit!Ne volim ni francuze al oni bar imaju igru a ne ko kromanjonci svabe!E sad da oce poljaci proc pa naucit ih kak se igra rukomet a ne stemanje.
ajde ljudi dobro je , ja još uvjek vatreno navijam za hrvatsku , nema predaje , pa što ako ćemo biti 5-6 , nema predaje do zadnje utakmice , pa danas smo dobili Španjolce :klap: , pa što ako nećemo biti među prva četri , mi znamo da smo među 2-3 najbolje reprezentacije na svijetu , za mene smo najbolji , još ako pobjedimo zadnju utakmicu , po meni smo najjači :hrv: :hrv: NAJBOLJI SMO
sta je najbolje i po statistici ako pobijedimo zadnju tekmu bit cemo najbolja momcad na prvenstvu sto se tice ucinka.Samo dao Bog da poljaci budu prvaci!:klap: :klap: :klap: :klap:
nema teorije da će poljaci biti prvi...
aj zamisli da jedna njemačka doma ne bude prva.... pa pojeli bi se...
ljudi moji, to je teška namještaljka....
ja još uvijek nemogu vjreovati da smo izgubili.... :spin:
sam sebi sam obečao da hrvatska sada mora osvojiti olimpijske igre i da moraju biti europski prvaci - ovo što se bude kod nas održavalo. :deal: :rifle:
Zasto nebi mogli,po igri su bolji od njemaca,njemci jedino sta znaju tucom napravit prostor za sut i to je to,al igre su bez.Ono nije rukomet sta oni igraju vec ragbi.
Ma da smo pametni sad se mi trebamo igrat najmestanja malo i smisljanja sustava natjecanja,a spanjolce,francuze i njemce treba smjestit negdje u liku u selo di ima 2 stanovnika nek spavaju na sijenu.:klap: :klap:
ma naši su pre velike pi**e da to naprave...
smjestit će ih u hilton il tak neki...
ma fuj...
5 smo !!!!!! BRAVO naši :klap: :hrv: :hrv: , nema veze što nismo 1. , dobro je i ovo :)
al da smo bar 3. .........
istina je da su nas nasi sportasi navikli na pobjede i da uvijek ocekujemo najbolje i da potpuno opravdano imaju poraza ali sa druge strane, oni spadaju u svjetski vrh i nesmiju si dopustit da ih drugi gledaju sa manje respekta..
zato je trebalo ic taktickim putem i pustit spanjolcima onu utakmicu...
da ali onda nista od medalje...
cim se saznalo da cemo igrat protiv francuza ja sam bio 40% siguran da cemo izgubit. (sto je veliki postotak jer sam inace uvijek 100% siguran u pobjedu)