ma to je super novi koisnik uzima dsl sasvim normalno samo sto prilikom regidtracije daje tvoj br trlrfona i korisnicko ime.....
frend i ja sljedeci mjesec fletamo, :)
Printable View
ma to je super novi koisnik uzima dsl sasvim normalno samo sto prilikom regidtracije daje tvoj br trlrfona i korisnicko ime.....
frend i ja sljedeci mjesec fletamo, :)
Ajde pa onda javi kako je to sve prošlo.Da vidimo da li je ta akcija za istač ili ne.
Nemoj se čuditi ako ti akciju uključe tam za mj.dana.Poz!
ja se samo nadam da mjesec dana ne znači tekući mjesec, već 30 dana (da ga ne dobijem za par dana pa da mi traje samo do 28.2.)
Ma ne..tarje 30 dana od dana aktivacija promotivne akcije.tak su napisali.Vidio sam u novinama.Kod njih je bitno čitat i ona sitna slova.jednom se opeko' pa sada sve čitam...
jel netko dobio flat?
frend kojeg sam ja "dovela" je dobio maxadsl, ali ništa nisu rekli za zih 30 dana flata. u SZK su mi rekli da će pisati na korisničkim stranicama kad će mi ga uključiti, ali zasad ne vidim ništa...:dunno:
jesu li nekome uključili taj promotivni flat?:jehon:
Moj frend je jučer dobio ADSL i rekli su mu da će dobiti mail kada bude aktivno
he he i mene zanima...da to ipak nisu na kraju muda za bubrege???
onda će to njavjerojatnije napravit kad počne novi mjesec i već počnem trošit promet...:evil:
ja sam ovog u SZK shvatila da na korisničkim stranicama piše od kad ti vrijedi taj flat...
još samo treba ispast da su me zaboravili upisat da sam dovela novog korisnika!:wall:
onda mi reci di je to jer ja na korisnickim stranicama nista ne vidim...
i da to bi trebalo meni krenit sad od 3. mj. i rekli su da ce poslat mail ali jos nista od toga...?
i kako cu znat imam li flat?? da mi jos ode na kraj mjeseca iznos od 6 nula
https://user.t-com.hr/
na ovoj stranici gdje gledaš koliko si prometa potrošio. ako sam ja dobro shvatila odmah na početku (gdje ti piše koji paket imaš) bi trebalo pisati da imaš flat. doduše možda tip ne zna sigurno pa je to rekao...:dunno:
Kad su vam kolege predale zahtjev i vaše preporuke? Ja sam se registrirao preko neta 20.2. a faxirao sam im papire 23.2. kako mogu znati jesu li oni to zaprimili, jesam li u procesu obrade ili što već?? Faksirao sam od doma, nemam vremenski dokaz (potvrdu) pa me mogu i zaje*ati :-/
Evo sad sam na user.t-com.hr primjetio natpis:
To valjda znači da će onda 4. mjesec biti flat...= Citat =:
MAXadsl Super 5 GB
(vrijedi do 31.03.2007)
meni se pojavio danas ovaj natpis:
s tim da 1.3. nisam to imala napisano i normalno sam počela koristiti svoj paket.:evil: valjda ću sad platiti i taj paket i 50lp flat?:dunno:= Citat =:
Trenutno koristite obračunsko razdoblje neograničenog surfanja (flat rate) po cijeni od 0,50 kn koje ste stekli sudjelovanjem u akciji "Dovedi novog MAXadsl korisnika". Ovo obračunsko razdoblje aktivno vam je do 31.03.2007.
jedino mi je čudno ovo: ako imam flat, zašto mi i dalje broje potrošene MB? ili je to normalno?
Trenutno koristite obračunsko razdoblje neograničenog surfanja (flat rate) po cijeni od 0,50 kn koje ste stekli sudjelovanjem u akciji "Dovedi novog MAXadsl korisnika". Ovo obračunsko razdoblje aktivno vam je do 31.03.2007.
meni tako pise....a prije toga sam dobio mail da imam flat
ja nisam dobila nikakav mail!!!
dakle, da nisam išla provjeravat, ne bi ni znala da imam flat!:wall:
ja nisam dobila mail i ništa mi ne piše, samo 5 gb stoji
a osoba koju sam preporučila je dobila flat, kako to, jesu ovi u t-coma nešto zeznuli?
e da sam za ovo prije znao...bump..
ja sam tek neki dan dobio mail...a ovo obračunsko razdoblje piše od 2.??? ne počinje li mjesec 1.? hm...
nemoj ni spominjat! svaki dan provjeravam korisničke stranice i stalno mi piše da koristim promotivni flat do 31.3.
samo sam u prva 2 dana potrošila skoro 9GB!ne bi to bilo dobro...