Ja sam da se otvori takav podforum... Ništa ne košta to napraviti, a i ako se pokaže kao promašaj lako se zbriše.
Printable View
Ja sam da se otvori takav podforum... Ništa ne košta to napraviti, a i ako se pokaže kao promašaj lako se zbriše.
Od prijedloga do danas otvorena je svega jedna tema vezana uz elektroniku, a ni ta baš ne obiluje postovima.
Da stvarno postoji zainteresiranost onda bi i broj tema bio veći, zar ne?
Dok god je sljaka tu nema novih foruma ;)
uglavnom dajem svoj glas
Eto ja mislim da bi bilo korisno imati forum o elektronici, ali s obzirom da imam blagi dojam da svi koji actually znaju nešto o ovoj tematici (za mene je to vrlo širok pojam) nisu baš voljni surađivati, mislim da je čitava ideja osuđena na propast. Ali definitivno dobar prijedlog i volio bih da se ostvari u dogledno vrijeme.
bez pokušaja nema ni uspjeha ( ni poraza , nasreću)
Nisam ja protiv tog podforuma, ali osim ovog prijedloga nema drugih argumenata da se otvori takav podforum. Sam prijedlog nije dovoljan.
Ako baš želite podforum elektronika onda pišite o elektronici na forumu. Ako to sve skupa bude imalo nekog smisla i ako bude bilo dovoljno zainteresiranih onda postoji nada da se to pretvori u samostalan podforum. Do tada imate kafić. Kužite kako to ide?
Tko ne riskira taj ne profitira
ljudi dragi - o nečem što forum ne pokriva tematski možete razgovarati u kafiću.
ako kafić bude opterećen postovima o nekoj tematici, npr. elektronika, postoji realna mogućnost da će ta tematika dobiti svoj forum.
u konkretnom slučaju elektronike - vas koje to zanima - okupite se i startajte vlastiti forum o elektronici. to je dovoljno široka tema da se da podijelit na par cjelina i da se ima cijeli forum o tome. cafe mobil vam može dati podršku u vidu linka, kao što ima i satelitski forum, u trenutku kad se pokaže da taj novi forum živi i da je kvalitetno održavan.
besplatnih forum aplikacija ima, tko je od 'elektroničara' na FER-u, zna da može do džabe servera za takve neprofitne projekte ili mu netko od kolega može sredit ako ne zna sam, i krenite. mislim da to s jedne strane izlazi iz okvira mobilnih komunikacija, multimedije i sl, s druge strane - ovdje je premalo ljudi koji o tom išta znaju, a znalci to neće tražit na forumu o mobilnim komunikacijama. zato pokretanje tematskog foruma o elektronici kao jednog novog foruma na hr webu ima smisla...
a ovdje zatvaram. kao što je rečeno, kafić je za sve teme koje nisu pokrivene tematskim forumima, pa tako i za elektroniku. hvala na prijedlogu, trenutno ipak nema dovoljno prometa za ostvariti taj prijedlog, niti se tematski baš uklapa u ovaj forum.