-
Nema veze što grafička ima tako rasječen port, tako to mora biti jer to je univerzalna grafička koja može ići u ploče koje imaju izbočinu na jednom ili drugom kraju (to gdje je taj rasječeni dio određuje koliki napon treba za karticu).
E sad zašto ne radi, ako kompjuter pišti znači da ju iz nekog razloga ne prepoznaje. Kakvu si prije nje imao grafičku, PCI ili AGP?
-
Ne znam ja koja je bila da li je PCI ili AGP graficka!!! Mogu ti samo reci da je ja mislim Cirrus Logic nesto 1.70a ...
-
jedan mi jaran kaze da moram instalirati drivere, da li bi to mozda rjesilo ovaj problem
-
Moraš instalirati drajvere, ali tek kad pokreneš Windowse prvi put s tom novom karticom.
Ali probaj vratiti staru karticu i ući u BIOS, vidi jel ima opcija "Init Display" ili "Init Display First" i stavi tu opciju na AGP. Onda ubodi novu karticu i vidi hoće li raditi.
-
nema toga, a ni nista slicno
-
sta sad da radim, ili se ne moze nista uciniti???
-
Meni se čini da je hardverski problem na ploči, ipak je to prvi intelov čipset koji podržava AGP, možda nije sve implementirano po specifikaciji...
Ali ionako na tako starom kompu nema skoro nikakve koristi od AGP kartice jer je procesor ionako prespor i za gledanje DVD-a, a i za bilo koju igru koja je izašla u zadnjih 5-6 godina...
-
znaci ne moze se nista uraditi.....
hvala svima koji su pomogli