@speedy_220...thanks, ali sad mi je kasno
http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/f040.gif
Printable View
@speedy_220...thanks, ali sad mi je kasno
http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/f040.gif
ako kupuješ na crno možeš proć odlično a možeš se zaje....
WTF, kupio si ukradeni mob tu na forumu? Pa ko prodaje takve mobitele tu??
kaj se ukradenih mobitela tiče, muriji se ne da to tražiti.
njima se živo j... za to. i to mi je murjak sam rekel.
imaju oni pametnijeg posla nego traziti ukradeni mobitel:lmao:
Zašto ne smiješ reći???
Da, bilo bi dobro kad bi rekao, ako ne ovdje, da onda napišeš u temi "Zadovoljstvo trgovinom na forumu"... možda time pomogneš još nekome na forumu, tko je mislio kupiti mob od te iste osobe...
Mislim da to nije u redu od tog forumaša da ti podvali ukraden mob... :-/
Problem jednostavno rjesis tako da nazoves tu osobu koja ti je prodala mob, kazes kakva je situacija i da ces reci muriji ko ti ga je prodao AKO ti smjesta ne uplati lovu koju si mu platio... +10% "for the trouble".
A i trebalo bi objaviti ime, prezime, fotku, JMBG i velicinu cipela od ljudi koji to prodaju kolegama s foruma... Za utopit takve stvari postoje novinski oglasnici ;)
Ma to svakako, ali čim ne može objaviti ime, mora da mu je taj forumaš nekako priprijetio...
Mislim da bi se takve stvari trebale sankcionirati i to žestoko. Ja kad nešto prodajem, a vidim da to rade i ostali forumaši koji drže do ugleda, unaprijed opišem u detalje kakav je mobitel, što ne šljaka (ako ne šljaka)... Sve, tako da kupac u biti kupuje provjerenu stvar.
Ovo s prodajom ukradenih mobitela mi je potpuno neprihvatljivo!
Evo da se i ja ukljucim u ovu temu!
Ja bi se koncetrirao na ovo drugo tj ukradeni mob, jer sto se tice ispravnosti to mozes najvaznije opcije provjeriti odmah a dosta ljudi daje i pisanu garanciju tak da to nije problem.
Dakle ak je ukradeni mob, ja sam imao takav slucaj tj meni su ukrali pa znam sve cake, ali mala ti je vjerojatnost da ces na takvi naici tj ak netko traga za takvim mora se ici preko suda, platit dosta skupa tuzba a to se ne isplati.
Npr meni su maznuli njoku 6630 i sad tuzba su mi rekli preko soma pa sam odustao, ali caka je ta sto NITKO ne moze izbrisati stari imei broj tj moze se ukucati i novi, ali ostaje i stari, tako je tvornicki napravljeno, stvar je sigurna, to pouzdano znam od visoko rangiranog tipa u policiji, nazalost nije mi uspio sredit da pratim mob bez tuzbe...ali nikad se ne zna mozda jednog dana se odlucim cisto iz znatizelje...znaci ekipa ne zna da u biti nisu prekucali stari vec mob odasilje oba imeia, tak da bi i servis mogao nadrapati....
ljudi oprostite sta ovako upadam ali da li postoji neki WEB SITE na kojemu postoje podaci o ukradenim mobitelima(npr modeli telefona i njihov IMEI),tj da mozemo provjerit preko neta jeli nas mobac kojeg kupimo na crno ukraden, pa u tom slucaju mozemo odmah prijaviti policiji?
Sumnjam... jer bi trebalo prijavii policiji da je mob ukrade, i da onda oni stave IMEI na net, pa da možeš svidjeti da je mob ukraden... ili kad bi korisnici mobitela kojima je mob ukraden stavili IMEI moba na net, ali sumnjam... :-/
a steta,no cinjenica je da se nije za igrat s time.:thumbdown
S ovime ste mi sve rekli-HVALA
onaj tko kupuje ukraden mobitel a zna da je taj mobitel ukraden, taj je totalna p* :tomato:
inaće, kupila sam svoj mob na crno zato jer je u dućanu tada bio znatno skuplji. riskirala sam s tim što nemam garancije i zapravo ne znam što kupujem, ali eto frajer je očito neki dobar diler. nije me zaj*, još mi je i dao podatke ako će biti kakvih problema, on ima servis mobitla pa da mu se javim :) :kitty:
mobitel mi radi ko urica od dana kada sam ga kupila :kitty:
puno ljudi uopce ne zna da su kupili ukradeni mobitel:lmao: :lmao:
Bemti, ja se nikad nisam obazirao na ono kutija, garancija racun ali izgleda da bi trebao izbjegavat mobove bez toga. Pravo cudo da jos nisam imao problema kolko sam vec mobitela kupio...
hmm,nisam ni ja previse gledao to garancija,kutija,i kupio sam ih masu od poznanika,ali nisam imao nikad problema,izgleda da sve ovisi imas li srece ili ne
pa na crno se prdaju i oni uređaji koji ljudi uzmu na pretplatu i odmah prodaju, znači kao da si kupio u dućanu samo dosta jeftinije, pa ja još nisam ni vidio neki oglas bez kutija, garancija, jednio neki ultra-stari mob kaj ima samo punjač, ovo kaj vi pričate mi je smješno, kakav risk, kupiš mob zapakiran s garancijom i ak nekaj nevalja onda u servis :klap:
p.s. ovo za ukradeni mob, već je sigurno taj forumaš kaj je prodao ukradeni mob skužio ovaj topic tak da je već sigurno odtralalalio odavde
Sve gotovo...nazvao čovjeka u krim. pol. i došao u stanicu.
Dobio potvrdu o preuzimanju uređaja.
Tako da sam ostao bez njega...hebemu.
Ali bar su mi platili kavu :)
Dalje ne mogu ništa pričati više...pozdrav svima i pazite kako kupujete...to je moj veliki savjet.
Bez računa ništa...neka se hebu.
Ja brišem sa ovoga foruma.