drzat ce cijenu do izlaska nasljednika.tako to uvijek ide:(
Printable View
drzat ce cijenu do izlaska nasljednika.tako to uvijek ide:(
Ljudi, politika SonyEricssona (službena) jest da mobilni uređaj košta 50% cijene koja je bila kad je izišao na tržišta, godinu dana nakon. Imate primjer od T610 do K750, tako da neće ni K800 pobjeći.
Čuj, ako si zagrizao za k800, pročitaj nekoliko recenzija i testova da budeš "u filmu". Ako sve bude OK, onda ga kupi.
sa k800 ce ti bit ista situacija kao sa k750 sljedece godine ce bit 1100kn u vipovom paketu i imat ce ju svaki vrabac na grani,pa vec sad je cjena u oglasniku 1800kn dok drugi mobovi koji su izasli u to vrijeme i dalje drže cijenu osim d900
Slažem se, i K800 će ubrzo spušiti na cijeni.
Sad je u trendu i cijena je velika a za pola godine će biti za 800 kn, možda i niže.
Pazite što sam rekao.
Dolaze bolji modeli sa boljim ekranima i multimedijskim svojstvima.
K800 je samo jedan od prvih koji je probio led sa kamerom od 3MPx.
Neće još dugo trajati ta njegova visoka cijena.
Ma lijepa nokia n70,uzmes nju i onda se malo raspitas kakve sve mogucnosti ima symbian i onda se prosto zaljubis u njega.SE k800i ima bolju kameru ali ja bi se bez razmisljanja odlucio za N70,ustvari o ukusima se ne raspravlja uzmi sta ti se svidi vise a telefoni su tu negdje.
Dajem isto glas za k800 a sto se tice kartica, vise i nisu tako skupe kao kada su tek izasle...
Imas u ducanu svijet medija od 512 MB za 270 kn i u optimum racunalima za oko 290 kn od 1GB s time da je ova cijena u svijetu medija provjerena, dok ova u optimumu s moje strane nije, to je netko na forum bacio... :)
pogledaj si k800i
gle ko zna iskoristit symbian i upoznat je s tim nece se ni dvoumit sta da uzme između n70 i k800 .
i moj glas za k800i.opala je cijena i sad je best buy.