nemrem verovat da je neko glasal za mene......:)
Printable View
nemrem verovat da je neko glasal za mene......:)
štrekaš se sezamu... :D= Citat =:
Poslao: Eminem
...ne razumijem... :confused: ...
šteker---spretno se uvlačiš u šukija...hehe, jesi na to mislio dmitrovski?
tko je to pobogu glasao za mene? 2 glasa, pa nemrem vjerovat..hvala tko god to bio...:kiss:
Andrea, to je neka greska ;)
...ma svi smo mi greške... :) ...
neki vise neki manje!
inače...ja nisam planirana kod svojih roditelja...samo sam banula...kao ovdje....a i moj burke je uletio nenadano...:D
...sigurno s leđa... :p
to ti iz iskustva dmi?
...ma spreda... ;D ...
sezam, čestitam!
LOL, tek 21 glas a vec si djelimo cestitke :)
sezame dragi pridružujem se killinim čestitkama!!!
:klap: cestitke cestitke....
cini se da je sezam zasluzio titulu, nagrade.. (wb ona tvoja rektorova je totalno zasijenjena ovom titulom.. ;) )
pa nemre sezam biti pobjednik kaj ne vidite da ima isto glasova ko i neko drugi, mislim to ti je demokracija
..sezam bu pobjedil......ali s obzirom da forum ima oko800 članova,na biralište nije izašao dovoljan broj birača(ni 3%) izbori se ponavljaju.......
ja san svoj glas da nekome ko ima najlipše obline na forumu
Neredu? :)
@wb :lol:
definitivno :)
andrea cini mi se da bi ovaj nesto htio od tebe= Citat =:
Poslao: Cule_ST
ja san svoj glas da nekome ko ima najlipše obline na forumu
coma smiri se ne želin probleme u životu
opet jedan koji bjezi od problema, OD PROBLEMA SE NE BJEZI, NEGO SE SUOCAVA SA NJIMA!!!!!!!!!!!!!!
Moj glas Zappanu, zbog toga jer je znal smirit stvari kad je trebalo i našal je vremena za sva naša sitna zanovijetanja.
hvala šljaka.... ovo sa zanovijetanjima mi se sviđa ;)
a ja svoj glas dao moralnoj podršci u održavanju reda rada i discipline na forumu, WB-u, samo kad nije pijan. uvijek je tu kad mene nema, a kad smo skupa tu, pruža mi utjehu kad se zastrani s tematikom rasprava na ovom mjestu...
a da ima još mjesta za glasanje, i comarator zaslužuje pohvalu za svakodnevno revno slinjenje po forumu. coma, uništit će ti forum život! ;D