-
jeli imas v10 ili v11 na M55?
Gledaj, skini sa moje stranice Skylord lang editor
http://tau6.web1000.com/NOVI1/htm/language.htm
i sa njim izvadi lang iz v10, pa kasnije prebaci u v11. Trebalo bi raditi... Ubaciš kao dio flasha.
Ma skuziti ces sam, nije komplicirano
-
Evo upravo ubacujem flash sa hrvatskim, pa cemo vidjet sta ce bit...
-
Nije uspjelo, mislim ima hrvatski, ali sve riječi su na pogrešnom mjestu. Recimo, tamo gdje treba pisat "meni" piše obujam, gdje bi trebalo pisat "poruke" piše "T9 info", i td.
-
nema veze. sad izvadi taj dio i sam prepravi...
Ja sam tako svojevremeno preveo cijeli meni za sl45.
ti nečeš imati puno posla, samo zapisi sto sve treba promijeniti i promijeni...
-
Uspio sam oslobodit 1.5 mb memorije, ali sad postoji jedan drugi problem. U des-u mi se uvijek otvara B disk, taj u koji ide samo java, to znači da više nemogu ubacivat slike, melodije i slično, nego samo javu. Dal netko zna kako se i dali se može ući u A "disk"?
-
hmm, provjeriti cu pa ti javim...
-
-
@Gen Mo'Kai
restartaj mob; onda bi trebalo biti ok
(check your mail)
-
Moze li tko reci sto novo donosi fw. 11 i da li se isplati izgubit garanciju i preci na novu verziju softwarea?
-
ništa toliko revolucionarno da se isplati gubiti garanciju zbog toga. a ako već toliko zelis ubaciti nivi fw, onda nazovi siemens i pitaj njih imaju li oni v11 da ti ubace. Ako imaš garanciju, onda je to besplatno u servisu
-
ma da, to zvuci jednostavno kad bih se nalazio u zagrebu ... ali ja sam u splitu :)
-
...malo kasnim...nažalost,nisam uspio ubacit v.11 ...u pola procesa(već obrisalo Flash i počelo stavljat novi sw)kad mi javilo da nema konekcije sa COM1...fala bogu pa sam imao v.10 tako da je opet na starom...i radi :D ...
-
@eminem
??? pa kako je onda uopće počeo proces? Pa ne može početi prebacivati na mob kad nema konekcije... Mozda ti se kabel odkačia na pola procesa..
-
...pa priključio,sve normalno počelo,obriso on flash,počeo prebacivat novi sw i negdje oko 25-30% javilo da nema konekcije između moba i COM1...
-
sigurno ti se iskopčao kabel ili bar izgubio kontakt na kratko. jer nebi soft mogao brisati flash ni ništa drugo ako nije bilo konekcije...