to je technomedia, pretpostavljam? Ako je tamo 5800, onda će u vip-u biti bar 500 kn jeftiniji kad stigne (možda i više- nadajmo se :) )
Ufff, jedva čekam da ga se dohvatim ;)
Printable View
to je technomedia, pretpostavljam? Ako je tamo 5800, onda će u vip-u biti bar 500 kn jeftiniji kad stigne (možda i više- nadajmo se :) )
I ja :D
= Citat =:
Poslao: 3aTmr
da , to je technomedia. Malo je preskup, al za par mjeseci će mu ziher cijena past na manje od 5000kn. Budem jedan dan dosao u taj ducan i malo pogkledao taj mob.
...morat ću i ja zaletit u dućan kad stigne...
5800 kn skoro nisan infarkt dobia
ja san se nada da će mu cijena bit oko 4500kn
krivo si se nadao!
Techno media uvijek prva ima Siemense, bez HR menija itd. čisti šverckomerc, i onda nabiju cijenu. Poslije je svaki mobitel koji se kod njih pojavi jeftiniji u drugim dućanima.
tocno tako!
koliko jeftiniji???
znate šta san odlučia ne kupujen sx1 nego ću kupit t610 pa za jedno 6 miseci kad sx1 padne cijena ću njega uzet
pa recimo, npr, sl55 je bio skoro 1500 kn jeftiniji u drugim dučanima nago u technomedia-i.
Ma siguran sam 100% da će razlika u cijeni biti i za sx1 NAJMANJE 500 kn, ako ne i više...
cule izdajnik
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
..."cule" izdajnik... :angry:
ma više mi je pun ***** čekanja a i još neznan kolika će bit jebena cijena a ovo šta ću napravit je ja mislin i razumnije
ps ovo "Cule" je tribalo bit Čule samo nisan zna oće prihvatit naša slova
Pametno!= Citat =:
Poslao: Cule_ST
koliko jeftiniji???
znate šta san odlučia ne kupujen sx1 nego ću kupit t610 pa za jedno 6 miseci kad sx1 padne cijena ću njega uzet
Tako i ja razmišljam. Jedino što već imam t610.
iman ga sad i ja kupljen jutros
Sta si uradio sa S55?
Evo ako je netko jako zagiraj za SX1 ovjde se može nabaviti
http://www.expansys.com/product.asp?code=SX1
s55 san da teti kojoj je m35i počea uskraćivat poslušnost :-)
on nikada nece zastariti kao ni sl45 koji je jos uvijek vrlo popularan, naravno izaci ce mobovi sa vise opcija i sl ali nakon sx1 trebaju napraviti mob sa tockovima ili krilima pa da netko kaze za nj da je bezveze............
zaboravljas da nema nasljednika sl45ice, a sx2 ce doci skoro
oni tvrde da je sx1 nasljednik sl45i, mada sx spada u smartphone. Onda znate kako je SL45i močan :)
nema nasljednika sl45ice, nasljednik mora biti obican mobitel, koji je jako mali (kao sto je i sl45 bio kad se pojavio) i sa puno funkcija! tako da oni SERU
nije SX1 zastario nego izlazi prekasno i nema nikakve revolucionarne stvari u sebi. U Siemensu su imali proble s prilagođavanje hardvera i S60 pa im stroj nije radio kako spada i navodno postoji bojazan da će se i na nekim prodajnim primjercima to dešavati.
P900 se nemože nikako mjeriti s SXom jer je totalno drugačiji koncept telefona odnosno on je pravi Smartphone. Bilo bi ok kad bi za Nokije i SXa napravili tipkovnice ko na Sendu X(po mogučnosti bežične) da se može koristiti word, onda bi do izražaja došla ne zamječena Smartphone koncepcija.
Bežična (bluetooth) tipkovnica bi bila mrak. Možda netko napravi nešto takvo. Sigurno bi se prodavalo