Znaci 6600 rula:D= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Ima 4 MB.
Printable View
Znaci 6600 rula:D= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Ima 4 MB.
Kako kome.
e onda je to banana kaj ima samo 4mb, pogotovo kad mmc ne dolazi u paketu
daj opisi malo mpx200 i v600
Mario zanima me kakva je kvaliteta izrade kućišta od SX1 valja ne valja reci???
e i koliko si ga platia
Platio sam ga 700 eura. I danas sam ga prodao jer cu si zadržati v600, a što se tiće mpx-ice...super je samo sto se pali pola godine dok se digne cijeli sistem, malo je nezgrapna i nema kameru integriranu.
Sx1 kuciste je solidno, niosta posebno al nije ona jeftina siemensova plastika.
Nisam siguran, al čini mi se da mmc od sla nije kompatibilna s sx1, utor za karticu je dosta veći od mmc na slu....to samop pretpostavljam, nisam siguran.
V600 je nesto poboljšana verzija od 525 (dodatak vieo player), ali u nevjerojatno kvalitetnom, aluminijsklom, kromirnom kučištu.
mmc je kompatibilan sa mmc jer ne postoji ise vrsta mmca! a otvor je siri jer tmao moze ici i sd-card
šta je sd-card ako smin znat
SecureDigital.. Slicno MMC-u ali u SX1 ne idu SD kartice (barem to na My-Siemens ne pise)
idu, mogu stati, ima i dodatna dva kontakta koja su potrebna za sd ali soft ne podrzava! vjerojatno ce u buducnosti sa novim soft moci!
inace razlika izmedju sd i mmc:
sd je deblja malo, i brza! i svaki sd slot ide mmc
i sd kartice su dosta jeftinije od mmc
mene samo zanima kad će više sx1 u naše dućane
Dosao je vec.
ma di ?
U ZGB, tako je Big Boss rekao.
netocno, sd kartice su nesto sitno skuplje= Citat =:
Poslao: 3aTmr
i sd kartice su dosta jeftinije od mmc
znate šta ljudi ja mislin da odustajen od kupnje sx1 i da ću uzet ili t610 ili e-700 molin vaš razmišljanja
Jeli? U Zadru sam ja kupia, sd za digitalni aparat od 64MB za 120 kn, dok je ista MMC koštala 200 kn... (istina, neka skroz bezvezna marka ali služi svrsi)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
netocno, sd kartice su nesto sitno skuplje
gledaj u hg spotu
mmc 256 630kn
mmc 128 350kn
mmc 64 215kn
sd 256 630kn
sd 128 355kn
sd 64 245 kn
ma vjerujem ti ja, ne radi se o tome, samo kažem da sam ja ovdje platio manje za sd nego za mmc, i mislim da još ima tih kartica. Kupia sam je prije 10-ak dana...
ovaj tip koji tusi sx1 po bih ih daje sa mmc od 64 unutar i cijena je oko 550 eura...............
Evo ovo je informaija iz Austrije: dečko je kupia SX1 u dučanu i dobia je s njim MMC od 64 MB!
Pa znam da je siemens to najavljivao. Ne kužim zašto ih nema u nekim paketima???
Ili to ili mario-mario laze= Citat =:
Poslao: 3aTmr
Evo ovo je informaija iz Austrije: dečko je kupia SX1 u dučanu i dobia je s njim MMC od 64 MB!
Pa znam da je siemens to najavljivao. Ne kužim zašto ih nema u nekim paketima???
koliko se ja sićan na službenoj sjemensovoj stranici ne piše da se dobije mmc kartica