skinove ne, teme da (teme su ništ koristi) i v600 je triplets
Printable View
skinove ne, teme da (teme su ništ koristi) i v600 je triplets
Ja sam imal v525 koji je fakat bio odličan mob koji je u ono vrijeme bio zvijer- mp3, bluetooth, kamera, 65536 boja i bio sam jako zadovoljan s njim i na njemu se naučio flashat.
Sad imam L7 i isto odličan mob i jako sam zadovoljan:)
V500 + PELB U6
:creep: Automatsko spajanje s bluetooth uređajima je katastrofa.
Svaki put kada uđem u auto spajanje s bluetooth radiom je krajnje jednostavno, nađeš mob, "malo" se tipkas kroz meni i eto spojen si. I tako 20-30 puta dnevno. Kada zbrojiš ode pola sata na tipkanje po mobitelu. Dok kod ostalih proizvođača (Nokia, Samsung, SE ) je to "komplicirano" ne moras niti mob izvadit iz futrole je se sam spaja.:creep:
Ostalo bi bilo ok da su cijene u skladu s mogućnostima telefona i da kada ti se nešto pokvari pod garancijom ne rasture mob i usto te dobro dobro zvređaju i naravno, vidi čuda, ne poprave.
Offtopic, ali kolega, piše se PEBL, ne PELB :)
Na vagi sam koju kupit V3x ili V3i.Koja je bolja i ima sliku preko cijelog ekrana???
v360 odlican mob samo sta ima vga(0.3mp) kameru ali inace je zakon
Imam v360 ali mislim da je V3x malo jača i nadam se da če mi netko od vas koji ste unutra sa mobovima pomoč da ju malo friziram??
Treba mi veliki imenik 1000 brojeva,više od 10 bzih brojeva,mp3 zvuk zvona.
Dal se obaveza iz organizatora može prebaciti na ekran??
Imao sam e1000, a koristio sam nekoliko modela i sa svakim sam bio razocaran (osim mpx200).
Zadnji sam koristio v3xx koja me totalno razocarala: niti nakon nekoliko sati se nisam uspio spojiti na internet niti napravio trivijalnu operaciju zumiranja slike.
e398.....kad je izasla mobitel je bio zakon...stereo zvucnici,mp3,kvalitetnije sluske,podrzaval je mem. kartice....