e ja baš hoću složit sa diabolic softom jer mi je veći gušt nešto složit sam
Printable View
e ja baš hoću složit sa diabolic softom jer mi je veći gušt nešto složit sam
pazi me sad , stavi si yueta na mbo s promijenjenim bootscreenom. sada stvai od diabolica skinovi , seem 32,4a,61 i 62. podesi neke opcije(citaj kao 10 min posla), i to ti je kao da imas diabolic na mobu. samo jos bolje jer prema mojim iskustvima yuet je puno stabilniji i brzi, a i mene osobno je zezo db53mp sa custom startup i shutdownom. tako da imas i tu opciju.
e sad ovo kaj kazes za to da bi sam to napravio, bit ce mi veoma drago ako uspijes, i ne samo meni i dosta foruma, vidi se po anketi kolko ih koristi yuet. samo naprijed!!!:) :) :) :) :)
Na Yuetu 1.5 bez problema sve sredio. Iz prvog pokušaja. Sada sam dotjerao mob skoro baš onako kako ja hoću. Još malo pa mogu vlastiti MP napraviti(šalim se)
e mozda night_whisper slozi na diabolicu , nadam se da hoce.
Puno bi korisnika bilo jako zahvalno. Rado bi pomogao ali ne mogu downloadati taj Diabolic(3x sam ga downloadao i stane 1. na 90%, 2. 97% a 3. na 99%). Tak da mi više ne pada na pamet to downloadati.
uspio sam na ˝diabolicu˝ ( jednostavno sam morao iskoristiti Yuet-ov firmware {nisam mogao nikako drugačije})
sutra ću uploadat na internet flash s promjenjenim bootscreenom a diabolic soft ( iskorišten yuetov firmware ) tak da DIABOLIČARI mogu imat svoj bootscreen { kad stavite flash ne mijenja apsolutno ništa na mobitelu čak ni wallpaper....}
bravo!!!!!!
a ljudi i imaju diabolic samo radi flexa (90% njih)
brijem da i ne zbog samo flexa i postavka neg najvise zbog skinova. btw jesi napravio onaj reflash, aj ga postaj negdje da ga ostali mogu skinut,jer vjerujem da ce im to puno koristit, i nemoj rapidshare ili mega upload, daj ak ti nije tesko na esnips, tak da se rjesimo refresha linova.
oprostite na čekanju ( 56 kb/s ) evo sad će link
U flashu ima stvari koje su specivične samo za taj flash. Tako npr. na yuetovom flashu imate neograničeno snimanje, ali kada to pokušate na Vodafone softu ne snima više od 1:27 jer je to ograničenje u flashu.
Znam ja kaj je MP, jer pravim jedan :p A pokušaj narediti na Vodafone softu video snimanje koje je potrebno za neograničeno. Ne boj se, ne radi, jer sam se s tim mučio nekoliko tjedana. A to što se tiče zaštite u flashu, to je samo zaštita flasha. Znači samo što smo promjenili u flashu sada radi. To bi bilo kao da promjenimo seem, a mob se pali u boot modu :p
Trajanje video snimanja takodje zavisi i od flash-a nemoze svaki da snima neograniceno.A to nazalost nije bas jednostavno izmeniti...To sto je sad maknuta zastita neznaci da se ista promenilo u flash-u,to jedino znaci da je sad moguce da se nesto menja u njemu i da to telefon prihvati..(kao sto je npr. ovo menjanje bootscreen-a)