najbolji je p900 definitivno ali najludji je sx1 (kada bih birao uzeo bih sx1 jer meni ne treba p900 to je rucno racunalo a ja nisam direktor i nemam firmu tako da mi je to od nikakve koristi...
Printable View
najbolji je p900 definitivno ali najludji je sx1 (kada bih birao uzeo bih sx1 jer meni ne treba p900 to je rucno racunalo a ja nisam direktor i nemam firmu tako da mi je to od nikakve koristi...
Ma bravo majstore bas tako koi ce ti k**** P900 bolje sx-1 barem imas sminkersko mob
Ma hebam ti ja šminkerski mob kad mu je tipkovnica u qrcu. Mobitel je dobar jel ipak je to provjereni symbian= Citat =:
Poslao: booky_boy
Ma bravo majstore bas tako koi ce ti k**** P900 bolje sx-1 barem imas sminkersko mob
jedino kada izveces p900 onda si kralj, sponzoruse padaju na skupe mobitele, aute i te gluposti
svaka čast P900 na touch screen-u ali pošto sam siemens fanatik
naravno da od ova četiri ponuđena SX1 leži i trenutno se odmara na mojem stolu!
a koje su uopce razlike???
Ne valja mi mob za kojeg trebaš proć obuku da bi mogao pisat SMS itd...,mislim svaka čast tom Siemensu,al tipkovnica mu je fakat zajebana... Sendo nisam imao prilike vidjeti tako da ne znam,a Nokia ni nije baš nešto,nešto mi ne valja na njoj,ne mogu točno reć jel to oblik,dizajn,software ili sve skupa... Ako ne nosiš uske hlače onda definitivno P900,mob je mrcina u svakom pogledu,imao sam P800 i ako je istina što kažu: da p900 ima bolji ekran,bolja neka rješenja,onda ti s pouzdanjem mogu reć da je to the ultimate mob.
Ja mislim da će sa Sendo-m biti isto kao i sa SX1. Najavili su ga u 9. mjesecu prošle godine i trebao se početi prodavati u prosincu. A sad je već kraj 2. mjeseca a od Senda ni S
obuku? treba ti privikavanje na novu tipkovnicu koja je posebna,a kad se navikneš i sam vidiš da je ovakvo riješenje puno bolje.Uostalom i nokija je na svojem novom modelu napravila skoro istu takvu!= Citat =:
Poslao: Draz
Ne valja mi mob za kojeg trebaš proć obuku da bi mogao pisat SMS itd...,mislim svaka čast tom Siemensu,al tipkovnica mu je fakat zajebana... Sendo nisam imao prilike vidjeti tako da ne znam,a Nokia ni nije baš nešto,nešto mi ne valja na njoj,ne mogu točno reć jel to oblik,dizajn,software ili sve skupa... Ako ne nosiš uske hlače onda definitivno P900,mob je mrcina u svakom pogledu,imao sam P800 i ako je istina što kažu: da p900 ima bolji ekran,bolja neka rješenja,onda ti s pouzdanjem mogu reć da je to the ultimate mob.
a sada da je to bolje rjesenje ne bih rekao ali vidit cemo na sljedecim modelima ... sve ovisi koliko se ta tipkovnica bude prodavala
da je tipkovnica bolja, nakon navikavanja bi trebao moci pisati sms-ove, ako ne s jednom rukom, onda barem brze nego na klasicnoj tipkovnici...
A jel tko probao igrati igre na njemu? To je sjebana stvar. 2-4-6-8. Ne možeš ih sve pokrivati.
da, to bas i mene zanima kako se igre igraju
pa mozes igrati sa joystickom ...
ali i tipke izmedju nesto znace, 1,3,7,9
Ali ne mogu se sve igre igrati joystickom= Citat =:
Poslao: kappa
pa mozes igrati sa joystickom ...
Očito je da takva tipkovnica nije baš najsretnije rješenje na ovom svijetu, a možda sam ja samo konzervativan što se takvih stvari tiče, bilo kako bilo, mislim da je to isključivo stvar ukusa...
Nisi jedini. I meni se čini da ta tipkovnica neće zaživjeti= Citat =:
Poslao: Draz
Očito je da takva tipkovnica nije baš najsretnije rješenje na ovom svijetu, a možda sam ja samo konzervativan što se takvih stvari tiče, bilo kako bilo, mislim da je to isključivo stvar ukusa...
hoće hoće bute vidli