Evo probo sam prikljucit 2 M55 ali ni jednog ne moze prepoznat Data exchange v222_1
Printable View
Evo probo sam prikljucit 2 M55 ali ni jednog ne moze prepoznat Data exchange v222_1
...pa imaš na www.siemens-java.com verziju 2.6.2...sigurno će radit...
...link za download: http://www.my-siemens.com/com.aperto...ware_2.6.2.exe ...
evo me skidam pa cu probat i vidjet cemo
eto vidiš, onda je ipak neka greška u software-u. Najbolje je da skineš na siemensovj stranici pa nečeš imati problema s tim...
...i...jesi uspio...
Skini si Siemens Data Suite i odi na options i kazes mu da sam skenira na kojem je portu mob. i onda mora radit!
Tak je mene zajebavalo i stisnuo sam na auto find i sad sve sljaka bez greske. Napominjem da mi je isto na COM2.
evo danas dolaze frendovi pa cemo vidit sa D.E. 2.6.2,ak to ne upali siemens data suite
siemens data suite ti je ista stvar, samo što još u paketu dolaze neke stvari... Ma mora raditi. Aj vidi pa javi!
...ak ne bude radilo,onda je problem sa kabelom il kompom...i,šta je novo...
Imaš kod mene na stranici SX35cz. Ako taj program ne prepozna C62 onda nije nešto u redu s kablom.
mislim da je on i skinia sa tvoje stranice (ja sam mu dao link), pa kaže da ne radi??
Skino sam Data Ex.. 2.6.2 i opet ne radi sad skidam Siemens data suite_v10476 od c60 evo doslo je do 64% pa cemo vidit ak ovo ne radi zapalicu kablo.Nosio sam kablo prodavacu i on kaze da radi normalno
...onda imaš ozbiljnih problema...kupuj novi kabel,jer ne vjerujem da će ti radit i sa Data Suitom...
dugujem jedan explain
spijili smo sa Data suitom c62.Program ga je prepozno kao S55.Ali tu prica pocinje frend ga ima 1 mjesec i napunimo mi njega i on se ugasi sam od sebe i nemre se vise upalit.Odemo kod prodavca i on ga nije znao popravit i da mu novi c62 koji takodje posle 2 dana koristenja "umire" isto ko i prethodnik,i frend popiydi i ode i uyme 3510i.
to nema veze sto ga prepozna kao s55.
meni sl45 prepozna kao s55 i sve radi normalno...
nema veze prebacivanje je radilo bez broblema