i? i? što se desilo na kraju? taman sam se uživjela u čitanje te drame kadli ono..ona naprasno završava tu i ne znamo što se dalje dešavalo :jehon:
inače, nova sam..pa, eto, pozdrav ljudima..čitamo se :bunny:
Printable View
Eh, drama je zavrsilo prilicno dobro; jedno ne bas tako suncano jutro sam uspio primiti poziv i nazvati nekoga, internet i poruke su radile normalno i tako nije bilo nista :)
ne znam gdje vi ljudi živite??
zar mislite da ste jedini čije probleme t mobile rješava??
i ne znam što je začuđujuće kod toga da "vas male korisnike" stavljaju na drugo mjesto. reci mi, realno gledano, što bi ti prije odradio - nešto vezano uz nekog VPN korisnika, koji ima mjesečni račun od nekoliko milijuna kuna, ili tvoj mjesečni račun od maksimalno 500tinjak kuna?
naravno, svaki korisnik je jednako važan, no opet, jednostavno nema dovoljan broj dovoljno stručnih ljudi za pojedine stvari.
Moj problem je T-Mobile sredivao preko mjesec dana (mozda je i Tele2 kriv, tko zna...). To je totalno nerazumno i nedopustivo, da su mi bar nesto rekli ili kenjali a ne ovako.
Razbij mobitel....(moram se našalit)
Ti prelasci s mrezama totalna su patka, sve je komplicirano, svi rade majmuna od tebe, a zašto?? da na kraju telefoniras iz jednako lose mreze, s jednako skupim cijenama...
Dobio sam danas racun od tele2, malo cudno s obzirom na to da sam na T-Mobileu od polovice prvog mjeseca. Naplatili su mi pretplatu za drugi mjesec jer nisam:
"Poslao faks sa zahtjevom za prekid usluge i obrazlozenjem, sa kopijom osobne"
A na racunu su sve cijene nula, osim pretplate... Zanimljivo je da mogu placati uslugu a ne mogu ju koristiti. Super.
:) :) :)
Nakon sto sam poslao faks da ne zelim biti njihov korisnik i napravio SVE da ih se rijesim, dobio sam racun na radijsku frekvenciju (koja ide drzavi no nema veze).
Odlucio sam im to ne platiti pa me bas zanima dal ce mi ukinuti uslugu koju niti ne koristim.
Fora je u tome da dobivam njihove racune vec 3 mjeseca koliko ne koristim njihove usluge, mislim da bi bilo vrijeme da se to rijesi.
Sad ne znam kakvi računi su ti dolazili, ali nije ni važno, ako si prenio broj u 1. mjesecu malo mi je cudno da ti je dosao racun sa preplatom za 3. mjesec (post od 06.03), zato sam ti i napisao da vidiš kod Tele2 kakav ti je status ugovora, datum kad je raskinut i za koji mjesec je radijska frekvencija.
Eto sto reci, mene VIP ne pusta! dao sam zahtjev i sve, zelim preci na Tele2 KO, dao zahtjev u 8. mjesecu uredno placam racune za vip ali transfrera nema!
Pitanje, kome da se zalim? vipu? kome u vipu? pa tuzit cu ih sve.. .)
Prvo, kriva tema, jer ti imaš problemom sa VIP-om, a tema je o Tele2, a drugo zašto te ne puštaju. Moraju imati neki razlog, stoga ih nazovi i pitaj.
Joj nebi nikad prebacivao broj. Ako koristim tele2 i hoću priječ na t-mobile radije odem na prodajno mjesto dobim besplatno karticu (postpaid) il platim 100kn (prepaid) i imam broj odmah. Kome je bitan moj br javim mu...
A ne ovak po tri mjeseca se zajebavati s prijenosom broja...
Ok isprika frish-Ki, ali nisam htio otvarat novi topic, ionako se radi o prebacivanju broja, ocito je problem s bilo kojom mrezom!