realno... 1600kn maximum.. ljudi vec kupuju za tu cifru i nekodirane telefone..
Printable View
realno... 1600kn maximum.. ljudi vec kupuju za tu cifru i nekodirane telefone..
Tu su 2 razl. situacije, ona koliko mob vrijedi i ona koliko mozes za nejga dobiti...
Mob realno vrijedi i iznad 2000kn gledajuci cijene drugih mobitela njegove funkcije mogucnosti i neznam ti kaj...
A za njega ces dobit max 1600kn nazalost...:-/ cak manje od jedne su***e cokolade...
a da vas opitam nije da prodajem neg kolko bi ja vise dobio zato kaj mi je otkodiran mob?
Dobro pitanje, mislim 200-tinjak kuna više... Isto nema smisla.= Citat =:
Izvorno postao Negativac
N70 je u silaznoj putanji.Sjetite se naglog pada 6680 i 6630.
Predviđam da ce za 3 mjeseca biti 1000 - 1200kn.
''N70, novi, 220€''
to je samo jedan od oglasa u plavom :)
na zalost, situacija je takva kakva je i ako ti je frka prodaj ga sto prije je mu cijnea naglo pada
Prodajem je onda za 1600kn ako netko želi nek javi
Da li bi prodao masku crnu i bijelu posebno? Jesu originalne i koliko su koristene?
Ne, prodajem uz mobitel
ak je koristena ali u ok stanju mislim da vijedi max nekih 1500kn ;)
ovaj jedan covjek.. moj komsija to radi za 50 kuna. ja sam kod njega za 190 promjenio bateriju, softweare i cijelu masku.
cijena n70 je u zadnjih tijedan-dva jaaako pala, vidio sam par ponuda oko 1100kn
vrijednost pada iz dana u dan. prodaj što prije ili mjenjej. okvirno vrijedi 1500kn. fix
N70 više nema u T-mobileu, na skladištima.
Bio sam jučer u poslovnici u Makarskoj i htio sam prijeći s Simpe na pretplatu,i uz ugovor na 24 mjeseca uzeti N70 za 600kn. U poslovnici nisu imali, i čovjek mi je rekao da će zovnit centralu i pitat imaju li na raspolaganju u kojem skladištu koji primjerak. I ništa od toga. Nemaju nijedan(ako mu je vjerovat :D ), dok ne dođe nova isporuka.