gledaj najbolji frend ima k750i koji kad pojaca yvuk do kraja nije glasniji i krci dok na v360 nema krcenja!= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Printable View
gledaj najbolji frend ima k750i koji kad pojaca yvuk do kraja nije glasniji i krci dok na v360 nema krcenja!= Citat =:
Pa imam i ja sada K750i i ima puno kvalitetniji zvuk nego V360. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao d-nice
Dosta rasprave o ovome,neda mi se. :closed:
neynam yasto ima toliko tvrdoglavih...pogledaj koliko ljudi tvdi da moto ima bolji i kvalitetniji yvuk...= Citat =:
E pa meni nema,imao sam oba dva telefona. O ukusima se ne raspravlja! :closed:= Citat =:
Izvorno postao d-nice
Točno- al ja i dalje tvrdim da v360 ima bolji ekran od k750. Meni je taj k750 prenapuhan mobitel i spašava ga kamera isto kao i prethodnika k700:thumbup:= Citat =:
moraš priznat da ima jači zvuk :-/= Citat =:
I jači i kvalitetniji zvuk
kvalitete su tu negdje , ali jačina je na strani v360 .= Citat =:
Izvorno postao Igor99
slažem se, bratić mi ima k750, dok pojača do kraja počne mu krčit zvučnik, dok ja uživam u svojoj modanoj V360. Zvučnik na k75o je definitivno za K... na k750 na vanjskom zvučniku su izraženiji viši tonovi, dok na V360 prevladavaju srednji.= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
Ali je preko slušalica nešto kvalitetniji zvuk na k750, a ima i eqalizator.
Po meni K750 ima lošiji ekran od V360.
Uz to na K750 ekran nije dobro zadihtan i dolazi prašina između, dok na V360 nema takvih problema, bar ja nemam.
Svaki mobitel ima svojih prednosti i mana!
sve u svemu meni je v360 draži= Citat =:
Izvorno postao alex1
k750 je puno bolji o v360v, k750 ima 2 megapixela, ima više memorije u uređaju, ima bljeskalicu...
I meni je, volim preklopne mobitele. Jedino bi volio, da se slike i video mogu pregledavati preko cijelog ekrana.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
slike ti se mogu gledat preko cijelog ekrana , barem meni mogu (imam yuet 1.8) , a video se nažalost nemože gledati preko cijelog ekrana .= Citat =:
Izvorno postao alex1
istina da je k750i hardwerski bolji , ali v360 mi je definitivno bolji u softwerskom smislu , jer na v360 možeš mijenjat flash i flex , stavljat MP , ito sve to preko kompa , što hoću reći v360 možeš više modificirat preko kompa , što ga čini "zanimljivijim" mobitelom . to je samo moje mišljenje , za vas ne znam :dunno:= Citat =:
Izvorno postao Rocky_55
evo posto sam vidio dosta savađa i svega na ovom topicu bas mi je zabavno ovo citat.
sviđa mi se v360v (zbog boje i tak, its nice) ali mi se ne sviđa fakin vodafone software i ona tipka (nisam toliki fon haker da to znam maknit) pa mi onda ostaje da uzmem obicni v360 (koji mi je mal ruzan ali ok mob, ima sve ono sto trazim a najjfetiniji je, dobar je v3i ali koliko traze., ja tolik para nedam za nesto sto ce za godinu dana vrijedit nist i cemu non stop pada cijena.
SAMO BIH ZELIO V360 DA UZ SEBE ODMA IMA I NEKU SD KARTICU (sry na vikanju slucajno je) od najmanje 64 mb sto vise to bolje, dost mi je 256 8i previse, pa ak netko prodaje nek mi se jave. bez kartice nista.
Kad sam je ja kupio prije godinu dana u VIP-u dobio sam i card od 64mb uz nju...al sam si kupio od 512mb heh..a soft je veoma lako promijenit..samo flashas mob i eto ti ga...heh..:-D...tako da vodafone brzo nestane s lica motorole...:-D..i moto je cisto u redu..:-D:...= Citat =:
Izvorno postao Rebbit
Imam v360v već skoro 4 mjeseca i moram reći da sam jako zadovoljna. Pred nekolio dana sam maknula (skoro) sve tragove Vodafonea (barem one vidljive) i sad radi nešto brže. Ekran je izvrstan, baterija dobra, zvuk solidan, jedina zamjerka je nešto slabija vibra, ali prije sam imala Samsung kod kojega se vibra doslovce *čula*, pa je ovo blagi šok. :)
Sve u svemu, za nekoga tko nema jaaaako velike mobilne potrebe i ne svršava nad glednjem filmića u full screenu na mobitelu, solidan mobitel. A i nije naodmet reći da je jako prilagodljiv, puno toga se da naštelati i isprogramirati, ako prošvrljaš po forumu, naravno. :thumbup:
da skuzio sam da se moze svasta isto svrljajuci zato mi je dobro., ali vec je prije pao odabir samo bih se prvo htio rijesit siemensa koji me dobro sluzio pa tek onda uzet moto. da mi oce netko dat 200kn za c65 odma bi kupio moto.
sutra ce jedan veliki misterij biti rijesen. bit ce dobro ako jos ghost face nađe sta . sviđa mi se sto ima sve sto ja zelim osim sto mi je osobno mal ruzan.