Ico je bar bio suptilniji... :rolleyes:
Printable View
Ico je bar bio suptilniji... :rolleyes:
ne podržavam...
slažem se .
da je tolko potreban moderator u tim područjima, valjda bi vec neko drugo to zamjetio i predložio nekog.
Pa evo, ja mislim da je potreban i tek sad kad je Krompirko rekao da treba još sam sigurniji da je forumu potreban. A to što je on sam sebe predložio bi vam trebalo reći nešto o njegovom karakteru, a ne ga samo popljuvati...
vi sada njega pljujete zato sto je on sam sebe predlozio, a lijepo u pravilima stoji da se sam mozes predloziti :)
= Citat =:
Moderatori su javna stvar, ako netko želi, u ovom forumu se javi sa svojim prijedlogom (za sebe ili nekog drugog) tako da ostali članovi imaju mogućnost reći što misle o tom forumašu -...
E, ak če to zadovoljit ove formaliste, ajd nek nekjo otvori topic s prijedlogom Krumpirka za moderatora tog djela foruma. Ajd sam da ekipi bude srce na mjestu.
Ne moraš pokazivati sarkazam. Mislim da su moderatori svjesni da nema potrebe za time i da bi mi predložili Krumpirka kad-tad za moderatora tog foruma. Ako je čovjek voljan i spreman kvalitetno obavljati posao, kao što je to dosad, zašto ne...
Ma nije to sarkaam. Mislim čovjek pokaže volju i želju dopridonijet forumu, a ovi ga bezveze operu jer zašt nije žico nekog drugog da ga nominira? Mislim, ne kužim?
Potpisujem. Ali s druge strane, bilo je i glupljih prijedloga ;D
Mali off:
Da, ali ja sebe nisam predložio, već sam napisao:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Jer mi je dojadilo da ljudi otvaraju stalno iste teme koje već postoje...= Citat =:
Izvorno postao Ico
A sad back on topick:
Ko što sam i rekao, podržavam Krompirka, jer u tom dijelu foruma ima dosta postova a nitko nije mod tamo... pa bi dobro došao mod u tom dijelu foruma... :spin:
meni je krompirko platio lol pa sam za njega..makar ono bash je lik in....
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
S obzirom da Krompirkov prijedlog nije baš najbolje ispao ovo zatvaram, a nastavljamo na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=467901#post467901
:closed: